Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μελετημένα προγνωστικά: Κρητική στήριξη στο 1.80

μελετημένα προγνωστικά

Μελετημένα προγνωστικά από την αναμέτρηση Βόλος-ΟΦΗ για την εμβόλιμη αγωνιστική της Stoiximan Super League έχει ο Fidel.

Μελετημένα προγνωστικά στο Βόλος – ΟΦΗ

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μπόρνμουθ και Λέστερ δεν βρήκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν επιβεβαίωσαν τα μελετημένα προγνωστικά της χθεσινής στήλης. Συνέχεια σήμερα Τετάρτη, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην αγαπημένη Stoiximan Super League.

Θα πέσουν κορμιά…

Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Βόλος-ΟΦΗ. Κι αυτό διότι οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή και χρειάζονται διακαώς το τρίποντο της νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς σε καλύτερη μοίρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Οπότε, κίνητρο υπάρχει εκατέρωθεν.

Διά ταύτα…

Όμορφα τα όσα ανέφερα, αλλά πρέπει να καταλήξω και σε κάποιο ποντάρισμα. Δεν με πείθει γενικώς φέτος ο Βόλος. Ο ΟΦΗ πιστεύω πως έχει καλή ομάδα, του έλειπε όμως η γαλήνη, το πνευματικό κομμάτι. Πιστεύω πως μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις τους, οι Κρητικοί θα βρουν -έστω και αργά- το δρόμο τους. Θα στηρίξω το combo του Χ2 σε συνδυασμό με το over 0,5. Δεν βλέπω να χάνει ο ΟΦΗ στη Μαγνησία, δεν πιστεύω ωστόσο και στο 0-0.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
15:00

Βόλος – ΟΦΗ

Χ2 & over 0,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending