Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague: Επιστροφές μέχρι το 4.00

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Επιστρέφει ο Παναγιώτης Δογαντζής με επιλογές από τη Euroleague που φτάνουν το 4.00

Προγνωστικά Euroleague: Δύο Αμερικάνοι και ένας Λιθουανός

Καλημέρα σε όλους. Επιστρέφουμε μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και στα προγνωστικά μας, θα ασχοληθούμε με ειδικά παικτών από τη Euroleague.

Πάμε σιγά σιγά να καταγράψουμε τις επιλογές μας:

Πρώτη επιλογή είναι οι over 10,5 πόντοι του Στέρλινγκ Μπράουν στην αναμέτρηση της Άλμπα με τη Μακάμπι. Η γερμανική ομάδα έδωσε αρκετούς παίκτες σε εθνικές. Ο Αμερικάνος αρχισκόρερ της είναι ξεκούραστος και με δεδομένο ότι παίρνει με διαφορά τις περισσότερες επιθέσεις των Γερμανών, βρίσκω αξία σε αυτό το line.

Δεύτερη επιλογή είναι οι over 3,5 πόντοι του Κάσιους Ρόμπερτσον στην αναμέτρηση της Βίρτους με τη Βαλένθια. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της ACB, παρότι παίζει περίπου 18 λεπτά, αδικείται από αυτά τα όρια καθώς, θα πάρει τις προσπάθειές του (δεδομένα δύο-τρία τρίποντα) και σίγουρα οι 4 πόντοι είναι απειροελάχιστοι μπροστά στο επιθετικό του ταλέντο.

Τρίτη και τελευταία επιλογή είναι το combo των over 1,5 εύστοχων δίποντων με την over 0,5 εύστοχη ελεύθερη βολή του Μάριους Γκριγκόνις, σε απόδοση τετραπλασιασμού. Ο Λιθουανός θα πάρει αρκετές προσπάθειες απέναντι στη Ρεάλ καθώς, θα λείπει ο Βιλντόζα και μοιραία θα πάρει τις κλασικές επιθέσεις του από τα έξι μέτρα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Ειδικό
21:00

Άλμπα – Μακάμπι

Στέρλινγκ Μπράουν over 10,5 πόντοι

1.75
BET: 40 units
Ειδικό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Βαλένθια

Ρόμπερτσον over 3,5 πόντοι

1.78
BET: 20 units
Combo
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Γκριγκόνις over 0,5 εύστοχη ελεύθερη βολή & over 1,5 εύστοχα δίποντα

4.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending