Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα από κύπελλο Ισπανίας και Πορτογαλίας

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.32 έχει στην σημερινή του στήλη ο Fotaras14.

Προγνωστικά: Αθλέτικ ΜπιλμπάοΑτλέτικο Μαδρίτης

Δύο μεγάλες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν σε Copa del Rey και Taca de Portugal σήμερα το βράδυ στις 22:30 με το παιχνίδι στην Πορτογαλία να ξεκινά 15 λεπτά αργότερα. Σημαντικές και οι δυο αναμετρήσεις, ειδικά στην περίπτωση της Μπιλμπάο με την Ατλέτικο όπου είναι και το δεύτερο ματς και θα υπάρξει πρόκριση στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπόν στο «Στάδιο Σαν Μαμές» με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στην δεύτερη αναμέτρηση για το ισπανικό κύπελλο. Το πρώτο ματς έληξε με 1-0 υπέρ της Μπιλμπάο στην έδρα των Μαδριλένων, παίρνοντας έτσι την μισή πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ωστόσο το πιο σωστό είναι να περιμένουμε και την αποψινή αναμέτρηση καθώς οι παίκτες του Σιμεόνε δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Ιδανική επιλογή λοιπόν τα γκολ εκατέρωθεν σε εξαιρετική απόδοση!

Σπόρτινγκ ΛισαβόναςΜπενφίκα

Η δεύτερη αναμέτρηση έρχεται από τη Πορτογαλία και το ματς ανάμεσα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Μπενφίκα το οποίο ξεκινά στις 22:45. Και οι δυο πλευρές κυνηγάνε την νίκη με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Περιμένω μια σκληρή μάχη και από τις δύο ομάδες με αρκετή ένταση στο αγωνιστικό χώρο! Επίσης είναι δεδομένο οι αρκετές φάσεις για γκολ που είναι και το ζητούμενο της στοιχηματικής μας επιλογής για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ! Γκολ αμφότερες σε απόδοση 1.70.

Δυάδα από κύπελλο Ισπανίας και ΠορτογαλίαςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δυάδα από κύπελλο Ισπανίας και Πορτογαλίας

Δυάδα απόδοσης 3.32
22:30

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Goal/goal

1.95
22:45

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπενφίκα

Goal/goal

1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending