Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Πληρώνει ο Μπόλντγουιν

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Άλμπα με τη Μακάμπι, στην επανεκκίνηση της Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Τα κάνει όλα ο Αμερικανός

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague επανέρχεται και μπαίνει στην τελική ευθεία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Άλμπα με τη Μακάμπι και πιο συγκεκριμένα θα ποντάρω στον Μπόλντγουιν.

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, η Άλμπα υποδέχεται την Μακάμπι σε ένα ματς που έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Βέβαια, θέλει προσοχή, αφού έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Η Μακάμπι χρειάζεται τη νίκη για τη μάχη που δίνει για την είσοδό της στα play offs ή έστω στα play ins και η αλήθεια είναι πως αν δεν κερδίσει παιχνίδια σαν το σημερινό θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

Στα ειδικά παικτών έχω ξεχωρίσει τον Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός είναι ο ηγέτης των Ισραηλινών, ειδικά σε μια σεζόν που ο Λορέντζο Μπράουν παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του. Ο Μπόλντγουιν σκοράρει, κατεβάζει ριμπάουντ και φυσικά πασάρει. Φέτος, έχει μέσο όρο 6,2 ασίστ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μοίρασε έξι τελικές πάσες στο παιχνίδι με την Άλμπα. Άλλωστε οι Γερμανοί επιτρέπουν κατά μέσο όρο περίπου 20 ασίστ στους αντιπάλους τους. Πιστεύω πως σε ένα κρίσιμο ματς για τη Μακάμπι, ο Μπόλντγουιν θα μείνει αρκετά στο παρκέ και θα επιβεβαιώσει το όριο που έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα από το φετινό μέσο όρο του.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00

Άλμπα Βερολίνου – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπόλντγουιν over 4,5 ασίστ

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending