Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριξη σε γηπεδούχους και γκολ στο 2.20

Στήριξη σε γηπεδούχους και γκολ στο 2.20

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Προγνωστικά: Έδρες φωτιά και παγίδες

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με μπασκετάκι και Κύπελλο Γαλλίας. Δύο καλές επιλογές για απόψε, πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Ξεκινάμε με τα ποδοσφαιρικά μας. Η Ρεν ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει ομάδα της τέταρτης Εθνικής, την Λεπί εν-Βελάι η οποία απέκλεισε την Λαβάλ για να βρεθεί στα προημιτελικά. Δεν έιναι κάτι ασυνήθιστο μία τόσο μικρή ομάδα να φτάνει τόσο μακριά στο Κύπελλο Γαλλίας αφού κατά καιρούς έχουμε δει τέτοιους συλλόγους να φτάνουν έως τον τελικό, οπότε μιλάμε για θεσμό των εκπλήξεων στο μέγιστο. Πάντως υπάρχουν τεράστιες διάφορες τόσο στο υλικό, όσο και στο κίνητρο αφού οι φιλοξενούμενοι μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρώπη διεκδικούν πρακτικά αυτό τον στόχο μόνο. Πάντως το φετινό απόλυτο αουτσάιντερ σκοράρει συνεχόμενα από τις 26 Αυγούστου, μιλάμε για 22 συνεχόμενα παιχνίδια. Η άμυνα της Ρεν είναι στα χαμένα, δέχεσαι εύκολα πίεση και δεν έχει βάθος σπουδαίο. Βλέπουμε πως το αμφίτερμα έχει αξία σε τιμές υπερδιπλασιασμού.

Προγνωστικά στη Μαδρίτη με Παναθηναϊκό

Συνεχίζουμε μπασκετικά και με το ματς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό, τεράστιο παιχνίδι για την ομάδα του Αταμάν ένα μεγάλο τεστ ενόψει συνέχειας. Με κορυφαία την απουσία του Βιλδόσα ταξιδεύει στην πιο δύσκολη έδρα της διοργάνωσης την οποία φυσικά έχει η καλύτερη ομάδα. Ο Μούσα, ο Χεζόνια, ο Ταβάρες είναι μοναδικές μονάδες που δεν τις χτυπάς εύκολα. Η εικόνα της ελληνικής ομάδας μακριά από το ΟΑΚΑ δεν είναι η καλύτερη και τα ρήγματα που δημιουργεί η αντίπαλη ομάδα αμυντικά θα κοστίσουν ακριβά. Ο άσσος μαζί με το Over 85,5 διπλασιάζει.

Μονό
21:30

Λεπί Εν Βελάι – Ρεν

Goal/goal

2.20
BET: 20 units
Combo
21:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

1 & Ρεάλ Μαδρίτης over 85,5

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending