Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διπλασιασμοί σε Bundesliga, Serie A και Ligue 1

προγνωστικά με γερμανία, γαλλία και ιταλία από τον bats.

Ο Bats επιστρέφει με τέσσερα σημεία από το πολύ ενδιαφέρον κουπόνι της Παρασκευής.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Μπάγερν

Τρεις ματσάρες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα σε Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, με τα προγνωστικά μας να επικεντρώνονται σε combo και ειδικές επιλογές. Ξεκινάμε με το Φράιμπουργκ – Μπάγερν για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Δύο ομάδες που δεν πείθουν καθόλου τον τελευταίο καιρό αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα. Η Φράιμπουργκ θα ποντάρει στην έδρα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αρκετά ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο, την στιγμή που η Μπάγερν θέλει να χτίσει πάνω στη νίκη επί της Λειψίας και να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

Τα περιθώρια για τους Βαυαρούς είναι στενά και αναμένουμε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, όμως κι η ομάδα του Στράιχ είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της. Γι’ αυτό θα πάρουμε το combo Χ2 & goal/goal στο 1.95 της Fonbet ως βασική επιλογή. Επίσης, θα πάμε και με τις 28+ τελικές στο 2.00 της Novibet. Θα πάρουν τα ρίσκα τους οι δύο ομάδες, οι οποίες μετρούν 15 και 18 τελικές εντός κι εκτός έδρας αντίστοιχα κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά στο Λάτσιο – Μίλαν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με Ιταλία και μια από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής. Η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν στο «Ολίμπικο» με αμφότερες να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Οι «ροσονέρι» είναι καλύτεροι, σίγουρα, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν στραβοπατήσει μακριά από το γήπεδό τους. Αντίθετα, η Λάτσιο είναι αρκετά δυνατότερη εντός έδρας σε σχέση με εκτός και ακόμα και στις κακές της μέρες είναι ικανή να παίρνει το αποτέλεσμα. Αδίκως λοιπόν είναι το αουτσάιντερ απόψε και θα την στηρίξουμε με το combo 1X & over 0,5 στο 1.97 της WinMasters.

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν

Κλείνουμε με Γαλλία και μια μονομαχία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ανάμεσα σε Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν. Με το διπλό επί της Λανς με 3-2 οι Μονεγάσκοι έβγαλαν την απαιτούμενη αντίδραση για να επιστρέψουν στην τριάδα. Εκεί θέλουν να εδραιωθούν παίρνοντας μεγάλα αποτελέσματα σε ματς όπως το σημερινό. Η πρωτοπόρος Παρί κόλλησε στο 1-1 με τη Ρεν και παρά τη διαφορά ασφαλείας των έντεκα βαθμών από τη δεύτερη θέση δεν πρόκειται να παρουσιαστεί χαλαρή. Στόχος της επίσης να διορθώσει την κακή προϊστορία της στο «Λουί Ντε» τα τελευταία χρόνια για το πρωτάθλημα (τρεις σερί ήττες), έχοντας βέβαια στην άκρη του μυαλού και το ματς με την Σοσιεδάδ που ακολουθεί την Τρίτη για το Champions League. Το Χ2 & goal/goal μας καλύπτει και στο ενδεχόμενο να τα βρουν στη μέση οι δύο ομάδες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς διαθέτουν τις καλύτερες επιθέσεις στη Ligue 1. Στο 2.05 τιμάται η συγκεκριμένη επιλογή από τη Fonbet.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Combo
21:30

Φράιμπουργκ – Μπάγερν

Χ2 & goal/goal

1.95
BET: 31 units
Ειδικό
21:30

Φράιμπουργκ – Μπάγερν

28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

2.00
BET: 30 units
Combo
21:45

Λάτσιο – Μίλαν

1Χ & over 0,5

1.97
BET: 30 units
Combo
22:00

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν

Χ2 & goal/goal

2.05
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending