Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστρέφει και πληρώνει στο 2.05

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ με combo από το σημαντικότατο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Κάουνας έχει ο Μακράκης στην επιστροφή της Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Καλημέρα σε όλους. Με κέρδος έκλεισε η προηγούμενη στήλη, με την ελληνική δυάδα να επαληθεύεται. Επιστροφή Euroleague έχουμε αυτή την εβδομάδα με τον Ολυμπιακό να δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Κάουνας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ.

Έχει βρει τον ρυθμό της η ομάδα του Μπαρτζώκα και προέρχεται από τρεις σερί νίκες στην διοργάνωση. Η Ζαλγκίρις διανεύει και αυτή την καλύτερη περίοδο της σεζόν της σε όλες τις διοργανώσεις. Δύσκολη έδρα το Κάουνας, με τους «ερυθρόλευκους» να μετράνε δύο σερί νίκες εκεί. Οι Λιθουανοί έχουν 4-0 στην έδρα τους το 24, αλλά φέτος δεν τους έχει βοηθήσει αρκετά με συνολικό απολογισμό το 6-6. Διπλό «εξάδας», ίσως και «τετράδας» ψάχνει ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως θα το κατακτήσει, αφού αρχίζει να θυμίζει την περσινή ομάδα σε αρκετούς τομείς.

Θα αγοράσω το διπλό, πάρα τις απουσίες, μαζί με το «μικρό» over των 139 πόντων στη Novibet. Τον Γενάρη και οι δύο σκόραραν κατά μέσο όρο 82 πόντους ανά παιχνίδι.

Επιστρέφει και πληρώνει στο 2.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Επιστρέφει και πληρώνει στο 2.05

Combo
20:00

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

2 & over 139,5

2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending