Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Μισός Βόλος στο Φάληρο

 

Οι κυανέρυθροι θα είναι όμως πανέτοιμοι για τα play out

Η νίκη επί του ΟΦΗ ήταν το ζητούμενο, η… “δουλειά” έγινε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πλέον όλοι στον Βόλο κοιτάζουν τα κρίσιμα ματς των  play-out.

Κακά τα ψέματα, όλοι στο Βολιώτικο στρατόπεδο εστιάζουν στα συγκεκριμένα παιχνίδια, που θα κρίνουν την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, εκεί δηλαδή που πρέπει να είναι η ομάδα που εκπροσωπεί την Μαγνησία επάξια εδώ και πέντε χρόνια τώρα σ΄ αυτή!

Λίγο πριν τα κρίσιμα ματς αυτά όμως, υπάρχει και η τελευταία “υποχρέωση” με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, τον Ολυμπιακό που πλέον είναι για τα καλά στο κυνήγι του τίτλου, μετά και τον βαθμό που πήρε πίσω από το ευρωπαϊκό δικαστήριο…

Ο Βόλος γνωρίζει λοιπόν τι θα συναντήσει την ερχόμενη Κυριακή στο “Καραϊσκάκης”, σε ένα ματς που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα, αντίθετα ίσως κερδίσει πολλά!

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Κόντης θα έχει δύσκολη αποστολή σε ένα γήπεδο που το γνωρίζει καλά, έχοντας κοουτσάρει τον Ολυμπιακό ως πρώτος προπονητής σε 5 ματς, ενώ πρόσφατα το επισκέφτηκε ως αντίπαλος στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Και η αποστολή του θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, με τις απουσίες που θα έχει να αντιμετωπίσει.

Καλογερόπουλος, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς και Γκαρσία συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν από το ματς αυτό, ενώ στην διάθεση του Κόντη θα είναι ο Ποπέσκου που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού.

 

Trending