Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Προγνωστικά για τον αγώνα Ζαλγκιρις-Ολυμπιακος.

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση στα παρκέ της Euroleague.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ζαλγκίριο Αρένα», Κάουνας.
  • Πρώτος γύρος τον πήρε ο Ολυμπιακός.
  • Δύο σερί «διπλά» για την ομάδα του Μπαρτζώκα.

 

Ρεπορτάζ Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις έκανε την μεγάλη της αντεπίθεση με τα συνεχόμενα παιχνίδια της εντός έδρας, ενώ μπόρεσε με τον Τρινκέρι να βρει επιτέλους ισορροπία. Οι Λιθουανοί μετά την αλλαγή προπονητή μπόρεσαν να βρουν αυτά που τους έλειπαν και εντός έδρας πραγματικά πετούν, έχοντας πετύχει μερικές σπουδαίες νίκες. Με πλάνο, υπομονή και κυρίως άμυνα βρίσκονται πλέον σε τροχιά δεκάδας και θα διεκδικήσουν την θέση τους στα play-in. Πλέον είναι σε καταπληκτική φόρμα και η διακοπή φαίνεται να μη τους επηρέασε και θα συνεχίσουν, εξάλλου έχουν ήδη διαλύσει Εφές και Παναθηναϊκό. Μοναδικός απόντας ο Γκεντράιτις, οι υπόλοιποι διαθέσιμοι για την σπουδαία νίκη και για ένα ακόμα βήμα κοντά στη δέκατη θέση.

Stat attack: 11 σερί άσοι.

Απουσίες: Τραυματίας ο Γκεντράιτις.

 

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έρχεται με φωτιά στα φρένα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε χαρακτήρα και πήρε τον δεύτερο πιο σημαντικό εγχώριο τίτλο της χρονιάς και πλέον κατεβαίνει με μοναδικό σκοπό την νίκη στο Κάουνας που θα του θέσει τις βάσεις για την τετράδα. Εξαιρετική εικόνα μέσα στο 2024 εντός παρκέ, οι απουσίες όμως των τελευταίων στιγμών είναι αρκετές και ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα. Ο Γκος θα απουσιάσει, όπως και ο Λαρεντζάκης αλλά και ο Λονγκ, με τον Μιλουτίνοφ φυσικά να έχει γυρίσει από χειρουργείο. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ομάδα του «coach B», που εκτός έδρας βγάζει μία πιο κλειστή εικόνα και λογικά θα δοκιμάσει να προσαρμοστεί επάνω στην άμυνα της και να πάει χαμηλά το σκορ.

Stat attack: 4/5 Under 155,5 στα εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Απουσιάζουν οι Γκος, Λονγκ, Λαρεντζάκης και Μιλουτίνοφ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Περίεργο παιχνίδι αλλά έχει σημείο. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερη ομάδα, θα έχει απουσίες αλλά υπερτερεί σε πολλές θέσεις κόντρα στη Ζάλγκιρις όπου νομοτελειακά θα χάσει εντός έδρας. Το διπλό αξίζει μία ζαριά.

Μονό
20:00

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

2

1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending