Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ ντέρμπι στη πρωτεύουσα με 2.85

Απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και σούπερ προγνωστικά έως στο 2.85 στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Μίλαν.

Προγνωστικά στη Ρώμη με μεγάλο ντέρμπι

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με τρεις επιλογές από το Λάτσιο – Μίλαν ένα ντέρμπι με αρκετό ενδιαφέρον και στοιχηματικές ευκαιρίες στα προγνωστικά, οπότε πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Λάτσιο εναντίον Μίλαν λοιπόν, ένα ματς με αρκετή αντιπαλότητα εξαιτίας της αδερφοποίησης της πρώτης με την μισητή για τη δεύτερη Ίντερ. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σάρι έχει το μυαλό της στην αναμέτρηση της Τρίτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου αφού το σκορ του πρώτου αγώνα την έχει κάνει να ελπίζει στην υπέρβαση. Στο πρωτάθλημα δεν πάει αρκετά καλά, παρουσιάζει σοβαρά σκαμπανεβάσματα, δεν παίζει καλά και κυρίως εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες στα αμυντικά της καθήκοντα.

Σαφώς σε καλύτερη μοίρα η ομάδα του Πιόλι, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην προσπάθεια για τη διεκδίκηση της τετράδας και της κατάκτησης του Europa League. Ο Λεάο είναι σε καλή φόρμα, ο Λόφτους-Τσικ προσπαθεί και γενικότερα βγαίνει μία προσπάθεια από μία ομάδα που βέβαια δεν μπορεί να φτάσει τα επίπεδα της Ίντερ ή ακόμα και της Γιουβέντους.

Στοιχηματικά λοιπόν αξίζει το οver 2,5 σε τιμές υπερδιπλασιασμού. Στα ειδικά δελεάζει το οver4,5 σουτ στην εστία για την Μίλαν στο διπλασιασμό και το combo των προσπαθειών του Λεάο και τουΛόφτους-Τσικ.

Μονό
21:45

Λάτσιο – Μίλαν

Over 2,5

2.20
BET: 20 units
Ειδικό
21:45

Λάτσιο – Μίλαν

Μίλαν οver 4,5 σουτ στην εστία

2.05
BET: 20 units
Combo
21:45

Λάτσιο – Μίλαν

Λεάο over 0,5 σουτ στην εστία & Λόφτους-Τσικ over 0,5 σουτ στην εστία

2.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending