Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πληρώνει στα γκολ η Γερμανία

Εικόνα που δείχνει τον παίκτη της γερμανικής ομάδας Φορτούνα Ντίσλεντορφ να πανηγυρίζει και την έχουμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: O Χοσέ προτείνει παιχνίδια στην Γερμανία και δίνει επιλογές σε δύο «καυτά» παιχνίδια.

Προγνωστικά στο Αννόβερο-Φορτούνα Ντίσελντορφ

Κακή ήττα μέσα στη τελευταία Όσναμπρικ υπέστη το Αννόβερο και έχασε έτσι έδαφος στη μάχη της ανόδου. Άνετη η Φορτούνα καθάρισε εύκολα την Χάνσα και πλησίασε στο -5 απο την 3η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Οι δύο ομάδες ονειρεύονται την επιστροφή στα σαλόνια και θα παίξουν ξεκάθαρα για το τρίποντο σήμερα. Αμφότερες σκοράρουν με άνεση πάμε στα πολλά γκολ με over 2,5 στα προγνωστικά.

Καρσλρούη – Γκρόιτερ Φιρτ με τα προγνωστικά να δίνουν 2,75!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθούν οι δύο αντίπαλοι καθώς έρχονται από καλές νίκες την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Γκρόιτερ δίκαια κάνει όνειρα ανόδου με την επίθεση της ομάδας να είναι το μεγάλο όπλο φέτος. Απόσταση ασφαλείας διατηρεί απο την επικίνδυνη ζώνη η Καρσλρούη και δύσκολα θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Μανούλα στα γκολ η Καρσλρούη με 13/14 over στα τελευταία παιχνίδια εκεί θα ποντάρουμε πάλι με over 2,75.

Μονό
14:00

Ανόβερο – Φορτούνα Ντίσελτορφ

Over 2,5

1.75
BET: 15 units
Μονό
14:00

Καρλσρούη – Γκρόιτερ Φιρτ

Over 2,75 AH

1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending