Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά με δυάδες και γκολ μέχρι 2.56

Σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία ποντάρει σήμερα ο Bats με επιλογές που φτάνουν το 2.56.

Προγνωστικά με χαμηλά όρια σε Σεβίλλη και Λονδίνο

Τέσσερις επιλογές περιλαμβάνει η σημερινή στήλη, με προγνωστικά που αφορούν αποκλειστικά σημεία σε γκολ. Ξεκινάμε από την Ισπανία με το παιχνίδι της Σεβίλλης απέναντι στην Σοσιεδάδ. Ζευγάρι που συνήθως έχει γκολ (goal/goal & over 2,5 στα τελευταία τρία και σε πέντε από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς), ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται οπωσδήποτε βαθμούς. Οι Βάσκοι παρουσιάζουν μεγάλα θέματα στην άμυνα στα τελευταία ματς, κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Κίκε Φλόρες. Υπερβολικό το 1.55 της Fonbet για το over 1,5.

Στην Αγγλία η Φούλαμ υποδέχεται την Μπράιτον με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Στόχος των «γλάρων» είναι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να μειώσουν τη διαφορά από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Φούλαμ από την πλευρά της θα παίξει κι αυτή για τη νίκη, όπως κάνει πάντα μπροστά στο κοινό της, ώστε να μπει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Τα δεδομένα του αγώνα προδιαθέτουν υψηλό σκορ, και το όριο των 2,5 τερμάτων μάλλον είναι χαμηλό. Στο 1.65 της Fonbet το over 2,5 αποτελεί ευκαιρία. Συνολικά η δυάδα φτάνει το 2.56.

 

Προγνωστικά με παραδοσιακά γερμανικά γκολ

Ουνιόν Βερολίνου και Ντόρτμουντ δίνουν μια αμφίρροπη αναμέτρηση στο «Αν ντερ Άλτεν Φέρστερεϊ» για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι αρχίζουν να σταθεροποιούνται μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού τον τελευταίο καιρό. Με τον Μπιέλιτσα στον πάγκο είναι αήττητη στα έξι εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα. Από την άλλη η Ντόρτμουντ τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι την εντός έδρας ήττα από την Χόφενχαϊμ με 3-2, η οποία την επανέφερε στην πραγματικότητα. Πρέπει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει στην τετράδα, όμως το έργο της είναι δύσκολο. Το ματς προσφέρεται για γκολ εκατέρωθεν, μια επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.63 στη Fonbet.

Την ίδια ώρα η Μπόχουμ υποδέχεται τη Λειψία σε ένα εξίσου δυνατό παιχνίδι. Η γηπεδούχος έχει φτάσει στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να βρεθεί κοντά και στη μέση της βαθμολογίας. Τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί οκτώ αγώνων εντός έδρας, αλλά στον δρόμο της συναντά μια πολύ ποιοτική αντίπαλο που μάχεται για την τέταρτη θέση. Αμφότερες σκοράρουν πολύ αλλά δέχονται γκολ με ευκολία, με την Μπόχουμ να μετρά πέντε σερί goal/goal. Επιπλέον, το γεγονός ότι μετρούν 5/5 no goal σε επίπεδο Bundesliga μας οδηγεί στην κόντρα. Κι εδώ θα πάρουμε το αμφίτερμα στο 1.57 της Fonbet, για τη δυάδα απόδοσης 2.56.

 

Μάιντζ – Γκλάντμπαχ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με Bundesliga και με τη μάχη της Μάιντζ με την Γκλάντμπαχ. Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η γηπεδούχος, με κάθε παιχνίδι να γίνεται κρισιμότερο από το προηγούμενο. Εδώ και αρκετό καιρό πάντως παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δυσκολεύεται στο να τις μετουσιώσει σε γκολ. Νομοτελειακά αυτό δε θα συνεχιστεί για πάντα και τα γκολ θα έρθουν, με τη χαλαρή άμυνα της Γκλάντμπαχ να είναι ίσως ένα πιθανό θύμα. Η Μπορούσια γενικώς στηρίζεται στην επίθεσή της και όταν είναι στη μέρα της μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Το ματς προσφέρεται για γκολ και το over 2,5 στο 1.80 της Bet365 αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

 

Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη

Κλείνουμε με το Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη, που αποτελεί και το τελευταίο ματς της ημέρας στην Bundesliga. Οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα, αφού οι «λύκοι» πλέον βρίσκονται πιο κοντά στον υποβιβασμό από την Ευρώπη, ενώ οι Σουηβοί παραμένουν στην τριάδα και αύξησαν τη διαφορά τους από την τέταρτη θέση. Κοινός παρονομαστής τους πάντως το γεγονός ότι σκοράρουν και δέχονται γκολ με σταθερότητα. Η γηπεδούχος μετρά επτά goal/goal στα τελευταία οκτώ ματς, ενώ η Στουτγκάρδη έχει επιβεβαιώσει το αμφίτερμα στα τελευταία έξι ματς. Με την επιθετική δεινότητα της ομάδας του Χένες, αξίζει να πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 2.00 του Betshop.

 

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending