Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά με «Καγκουρό» και Ανόβερο στον διπλασιασμό

Προγνωστικά στοιχήματος με το Ανόβερο (γερμανική ομάδα) να απεικονίζεται.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για δυάδα από Αυστραλία – Γερμανία και προτείνει δύο «καυτά» σημεία.

Προγνωστικά με Γερμανούς και «καγκουρό»

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ωραία και διαφορετικά σημεία στα προγνωστικά για απόψε από Αυστραλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε.

Ξεκινάμε με την δυάδα μας. Νωρίς στην Αυστραλία η Γουέστερν Σίδνει Γουόντερς, αντιμετωπίζει την Σίδνει FC στο ντέρμπι της μεγάλης πόλης της Αυστραλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν σκαμπανεβάσματα και γενικότερα δεν δείχνουν την εικόνα που θα περιμένανε βάση του ρόστερ τους ωστόσο εντός έδρας είναι αρκετά επικίνδυνοι. Παρ’όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα αλλά και εκείνοι ομάδα άξιας εμπιστοσύνης. Αξία υπάρχει στην διπλή ευκαιρία με στήριξη στην γηπεδούχο.

Η δυάδα μας κλείνει με τη στήριξη μας να πέφτει στο Ανόβερο. Η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Φορτούνα Ντίσελντορφ σε ένα ντέρμπι για την είσοδο στην τριάδα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν καλά σημάδια εντός έδρας, με την ήττα στην Όσναμπρικ να είναι συμπτωματική. Δεν είναι καλή προσφάτως η ομάδα του Ντίσελντορφ και εκτός έδρας δε με ψήνει. Το 1Χ και εδώ μας φτιάχνει μία δυάδα εξαιρετική.

 

Δυάδα απόδοσης 2.20
10:45

Σίδνει Γουόντερς – Σίδνει FC

1X

1.52
14:00

Ανόβερο – Φορτούνα Ντίσελντορφ

1.45
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending