Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μελετημένα προγνωστικά με αγγλικά γκολ στο 2.27!

μελετημένα προγνωστικά με την εικόνα να δείχνει την ομάδα την οποία ποντάρουμε στο στοίχημα.

Γεμάτο το πρόγραμμα του Σαββάτου, με τον Fidel να καταλήγει σε δυάδα του 2.27 στην Premier League.

Μελετημένα προγνωστικά στην Αγγλία

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η αλήθεια είναι πως τα μελετημένα προγνωστικά της Τετάρτης στην Stoiximan Super League δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Σήμερα Σάββατο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε θα στραφούμε στην Premier League.

 

Κουβαλάει κούραση η Τσέλσι

Στο Λονδίνο κυριαρχεί το Μπρέντφορντ – Τσέλσι, καθώς είναι τοπικό ντέρμπι. Δύο ομάδες που δεν έχουν πείσει φέτος με τις αμυντικές επιδόσεις τους, ενώ επιθετικά βρίσκουν λύσεις. Οι «μπλε» κουβαλούν κούραση από το ματς με την Λιντς την Τετάρτη, εκεί όπου πήραν τη νίκη στο 90′. Όπως και να ‘χει, πιθανότατα θα βρουν τέρμα.

 

Επικίνδυνη η Γουλβς

Ματσάρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», εκεί όπου η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Γουλβς. Οι «καρακάξες» εντός έδρας είναι εξαιρετικές, δημιουργώντας εξαιρετικό ρυθμό, έχοντας φυσικά και την τρομερή βοήθεια της κερκίδας. Πιο επικίνδυνη η Γουλβς στα εκτός της παρά στα εντός, καθώς βρίσκει παραπάνω κενούς χώρους και, τουλάχιστον στα μάτια μου, σκοράρει πιο εύκολα.

 

Μελετημένα προγνωστικά στο διά ταύτα των… γκολ

Δεν είναι και πυρηνική φυσική. Θα επιλέξω δυάδα στην Premier League με goal/goal και στο Λονδίνο, αλλά και στο Νιούκαστλ. Φυσικά η δυάδα υπερβαίνει τον διπλασιασμό, αυτά θα έπρεπε να εννοούνται.

 

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

 

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.27
17:00

Μπρέντφορντ – Τσέλσι

Goal/goal

1.47
17:00

Νιούκαστλ – Γουλβς

Goal/goal

1.55
BET: 26 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending