Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά με τριάδα σε κάλυψη για το 2.33

Εικόνα που αναπαριστά την ιταλική ομάδα Ρόμα για τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Προγνωστικά: Ο Τσίπης επιστρέφει με στήλη και επιλογές από Γερμανία, Πολωνία και Ιταλία για το 2.33

Προγνωστικά στο Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους τους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πάμε με στήλη τριάδας σήμερα και προγνωστικά από Bundesliga, Ekstraklasa και Serie A. Πάμε να δούμε.

Πολύ καλή εντός έδρας η ομάδα του Νέναντ Μπιέλιτσα, συμπλήρωσε αήττητο τεσσάρων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα. Δύσκολο το έργο που έχει σήμερα καθώς καίγονται αμφότερες για την νίκη, καθεμία για τους δικούς της λόγους. Πρώτη ήττα μέσα στο 2024, μπήκε επίσης στοπ σε ένα αήττητο σερί 10 επίσημων αγώνων για την Ντόρτμουντ. Παρ’όλα αυτά έχει την εμπειρία και το βάθος να φύγει με θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Προγνωστικά στο Σλασκ Βρότσλαβ – Βίτζεβ Λοτζ

Δεν ξεκίνησαν καλά οι γηπεδούχοι μετά την χειμερινή διακοπή, ο βαθμός που πήρε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πόζναν ήταν σαν νίκη μετά το μομέντουμ των προηγούμενων αναμετρήσεων, πάντως Βδομάδα με τη βδομάδα φαίνεται να ξανά βρίσκει τα πατήματα της.  Δύσκολη αποστολή τους απόψε οπού θέλουν να επιστρέψουν στην νίκες, παρόλα αυτά θα τους στηρίξω με κάλυψη.

 

Μόντσα – Ρόμα

Μόνο η Ίντερ κατάφερε να λυγίσει τη Ρόμα από τη στιγμή που στον πάγκο της κάθισε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τους «τζιαλορόσι» να μετράνε σε αυτό το διάστημα 5-2-1 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Επικίνδυνη έξοδος αλλά το κίνητρό της είναι μεγάλο και δείχνει καλά. Διαθέτει τις μονάδες όπως ο Ντιμπάλα και έτσι μπορούν να επιβεβαιώσουν έστω και δύσκολα το διπλό.

 

Τριάδα σε απόδοση 2.33
16:30

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ

Χ2

1.33
18:30

Σλασκ Βρότσλαβ – Βίτζεβ Λοτζ

1.34
19:00

Μόντσα – Ρόμα

Χ2

1.30
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending