Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστροφή με τριάδα στο 4.48

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Fotaras κάνει comeback σούπερ στήλη και τριάδα επιλογών στο 4.48 από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Προγνωστικά στο Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα

Φίλοι και φίλες του Koubanezos.gr μια ακόμη στοιχηματική ημέρα είναι εδώ. Στα σημερινά προγνωστικά έχουμε τριάδα από τα κορυφαία πρωταθλήματα των ευρωπαϊκών χωρών και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.

Πρώτη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στην Ουντινέζε και την Σαλερνιτάνα η οποία διεξάγεται στον πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Seria A στις 16:00. Οι γηπεδούχοι σαφώς καλύτεροι καθώς αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία θα κάνουν τα πάντα για τους 3 βαθμούς. Στον αντίποδα η ουραγός Σαλερνιτάνα θεωρώ πως δεν θα δώσει κάτι στο αποψινό ματς. Ο άσος σε καλή απόδοση, αξίζει να ποντάρουμε.

 

Μπορεί το διπλό η Λίβερπουλ

Η δεύτερη αναμέτρηση έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και το ματς στο Σίτι Γκράουντ με την Λίβερπουλ να φιλοξενείτε από την Νότινγχαμ για την 27η αγωνιστική! Σαφές το προβάδισμα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ ,το διπλό σε καλή απόδοση ! Η ομάδα των κόκκινων θα περάσει εύκολα από την έδρα της  “Forest”. Νίκη Λίβερπουλ στο 1.55.

 

Προγνωστικά με φαβορί στο Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 

Τρίτη και τελευταία αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ρεάλ η οποία φιλοξενείτε στο Μεστάγια από την Βαλένθια στις 22:00! Η Ρεάλ αν και δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα καταφέρνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει ! θεωρώ πως και στην αποψινή αναμέτρηση είτε εύκολα είτε δύσκολα θα φύγει νικήτρια από την Βαλένθια ! Νίκη της βασίλισσας στο 1.70.

 

Τριάδα απόδοσης 4.48
16:00

Ουντινέζε – Σαλερνιτάνα

1

1.55
17:00

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ

2

1.55
22:30

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης

2

1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending