Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα από τo Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ (05/03/24).

Δυάδα του 4.12 με προγνωστικά στοιχήματος από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει σήμερα ο Fotaras14!

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο  

Καλησπέρα στους φίλους αναγνώστες του koubanezos.gr! Η μεγάλη διοργάνωση κάνει come back με δυο σπουδαίες αναμέτρησεις, οι οποίες μας επιφυλάσσουν πολλά! Και δύο είναι προγραμματισμένες για τις 22:00 ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ματς στο Μόναχο! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Πρώτη αναμέτρηση λοιπόν αυτή ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λάτσιο. Στο πρώτο παιχνίδι οι «λατσιάλι» κατάφεραν μέσα στην έδρα τους και πήραν την νίκη με 1-0 κόντρα στους Βαυαρούς, οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες πριν δεχθούν με πέναλτι το γκολ της ήττας. Όσον αφορά τώρα την αποψινή αναμέτρηση, όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα ανοιχτό ματς από την πλευρά της Μπάγερν καθώς θα κυνηγήσει από νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, αφήνοντας έτσι ανοιχτούς χώρους στους Ιταλούς! Στοιχηματικά ποντάρω στο γκολ αμφότερες καθώς μοιάζει η ιδανική επιλογή για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι!

 

Ρεάλ Σοσιεδάδ  – Παρί Σεν Ζερμέν

Δεύτερο παιχνίδι, στην Ισπανία, αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιέδαδ και την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι δυο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι στην Γαλλία δεν πρόσφεραν κάτι ξεχωριστό. Δύο γκολ για την Παρί η οποία στην ουσία πήρε τον δρόμο προς τα προημιτελικά από τη πρώτη κιόλας αναμέτρηση. Για το αποψινό παιχνίδι τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, καθώς η Σοσιεδάδ θα ανοιχτεί με σκοπό να επανέλθει στο θέμα της πρόκρισης αφήνοντας έτσι πολλούς διαδρόμους ανοιχτούς για την παρέα του Εμπαπέ! Στοιχηματικά λοιπόν θα ποντάρω στο over 2,5 καθώς πιστεύω πως θα δούμε ένα ματς με πλούσιο θέαμα.

Δυάδα-φωτιά από τo Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δυάδα-φωτιά από τo Champions League

Δυάδα απόδοσης 4.12
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Goal/goal

2.10
22:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν

Over 2,5

1.96
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending