Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: «Γερμανικός» τελικός στο 1.82

προγνωστικά στοιχήματος στο Μπάγερν Λάτσιο.

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά στοιχήματος από την αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στη Λάτσιο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Εάν δεν αντιδράσει τώρα… πότε;

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης με επιστροφή αστεριών και αρκετά προγνωστικά στοιχήματος στο ευρωπαϊκό μενού. Η αλήθεια είναι πως θα ασχοληθούμε με το ματς της Μπάγερν το οποίο κρύβει ευκαιρίες, τις οποίες θα μελετήσουμε.

Μπάγερν εναντίον Λάτσιο λοιπόν, το ματς της χρονιάς για τους γηπεδούχους, κάτι που έαν τολμούσες να γράψεις τον Σεπτέμβρη, ο κόσμος θα γελούσε. Και όμως η συνταγή Τούχελ απέτυχε και το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο ενδέχεται να καλύψει κάπως τις ανοιχτές πληγές της γερμανικής ομάδας.

 

Έχει θέματα και η Λάτσιο

Αντίδραση… ερωτηματικό, ωστόσο η εικόνα της στο πρώτο παιχνίδι μέχρι την αποβολή δεν ήταν τόσο κακή. Οι φιλοξενούμενοι πάντως δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Αρκετή αφέλεια πίσω, γκρίνια για τον Σάρι, παρόλα αυτά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι… τεράστια ευκαιρία για μία ιστορική πρόκριση σε μία διοργάνωση που έχει πολλά χρόνια να διακριθεί. Αναμένεται να παραταχθεί σφιχτά και να πάει το ματς αποκλειστικά στη δύναμη ενώ με Ίσακσεν και Καστεγιάνος αναμένεται να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Κακά τα ψέματα όμως, η Λάτσιο ούτε την πυγμή έχει άλλα ούτε και τις παραστάσεις της Μπάγερν, η οποία ξέρει καλά πως δεν θα της δοθούν άλλες ευκαιρίες μέσα στη σεζόν. Είναι ζήτημα το πως θα σπάσει το πρες και πως ο Κέιν θα τροφοδοτηθεί. Οπότε στοιχηματικά θα κρατήσουμε την πρόκριση της Μπάγερν μαζί με το γκολ του Χαρίλαου και το combo των προσπαθείων του Κέιν μαζί με τον Μουσιάλα. Δεν βλέπω να την βγάζει καθαρή η ομάδα του Σάρι.

Combo
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Πρόκριση Μπάγερν & γκολ Κέιν

2.40
BET: 30 units
Combo
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Μουσιάλα οver 0,5 προσπάθεια στην εστία & Κέιν οver 1,5 προσπάθειες στην εστία

2.82
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending