Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευρωπαϊκές μάχες στο 2.93

προγνωστικά στοιχήματος στο Μπάγερν Λάτσιο (05/03/24).

Προγνωστικά στοιχήματος από τα δύο αποψινά παιχνίδια του Champions League έχει ο Λάμπρος Μακράκης, με δυάδα που αγγίζει τριπλασιασμό.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα στο σεντόνι!

Καλημέρα σε όλους. Με επιτυχία έκλεισε η προηγούμενη στήλη την περασμένη Πέμπτη. Πάμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία με προγνωστικά από τους αγώνες του Champions League, κρατώντας για τα προγνωστικά στοιχήματος μια δυάδα του 2.93.

Ξεκίνημα από το Μόναχο. Η Μπάγερν δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Κι άλλοι χαμένοι βαθμοί στη Φράιμπουργκ και αντίο πρωτάθλημα. Πλέον μόνο η Ευρώπη της έμεινε, που κι εκεί βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 1-0 της Λάτσιο. Ούτε οι Ιταλοί τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα. Προέρχονται από δύο σερί ήττες, αλλά απόψε το παιχνίδι είναι ιστορικό για την ομάδα του Σάρι. «Εύθραυστο» το σκορ με την Μπάγερν να αναμένεται να πιέσει ασφυκτικά. Θα αγοράσω τις under 8,5 προσπάθειες για γκολ των φιλοξενούμενων. Θεωρώ πως μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού θα είναι οι φορές που θα πατήσουν περιοχή, εκτός αν η Μπάγερν φέρει το παιχνίδι «τούμπα» από το ημίχρονο. Η επιλογή βρίσκεται στο 1.93 στη Stoiximan.

Συνέχεια στα προγνωστικά στοιχήματος με το άλλο παιχνίδι της ημέρας. Σαφέστατο προβάδισμα δύο γκολ έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, απέναντι σε μια Σοσιεδάδ που περνάει τη χειρότερη φάση της σεζόν της. Αποκλεισμός-σοκ στο Κύπελλο από τη Μαγιόρκα και δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Πάντως, επιθετικά θα τις βρουν τις φάσεις τους οι Ισπανοί, αλλά δύσκολα θα «κλέψουν» την πρόκριση. Το να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά η Σοσιεδάδ και να προκριθούν οι Γάλλοι βρίσκεται στο 1.52, επίσης στη Stoiximan.

Ευρωπαϊκές μάχες στο 2.93ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ευρωπαϊκές μάχες στο 2.93

Δυάδα απόδοσης 2.93
22:00

Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο

Λάτσιο under 8,5 προσπάθειες για γκολ

1.93
22:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Παρί Σεν Ζερμέν

Σοσιεδάδ over 0,5 & πρόκριση Παρί Σεν Ζερμέν

1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending