Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναιτωλικός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Κλεάνθης Βικελίδης» (22.800), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου.
  • Πρώτο ματς: Παναιτωλικός – Άρης 0-1.
  • Στο πρωτάθλημα: Άρης – Παναιτωλικός 3-0, Παναιτωλικός – Άρης 0-4.
  • Ο Άρης μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ από τον Παναιτωλικό.
  • Εντός έδρας ο Άρης έχει απολογισμό 4-2-1 απέναντι στον Παναιτωλικό.
  • Σε εννιά από τα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.

 

Ρεπορτάζ Άρη

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνισή του αλλά πήρε αυτό που ήθελε στο Αγρίνιο, και με τη νίκη με 1-0 επί του Παναιτωλικού απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Η αναμέτρηση κρίθηκε με γκολ του Βέλεθ στο 64’ έπειτα από σέντρα του Μάνου Γκαρθία, γκολ που έδωσε την τρίτη νίκη στην σεζόν για τον Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό. Με το μυαλό στην σημερινή αναμέτρηση οι «κίτρινοι» έκαναν ροτέισον στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία με 3-3 και να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια της σεζόν με 42 βαθμούς.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Πάρντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζιλ – Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Σαβέριο – Μορόν.

 

Ρεπορτάζ Παναιτωλικού

Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και είχε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με 1-0 από τον Άρη και πλέον… κυνηγάει. Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιτελικού ο Παναιτωλικός είχε σπουδαίες φάσεις για να πάρει το προβάδισμα, όμως σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς. Η κεφαλιά του Βέλεθ στο 64’ ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στους Θεσσαλονικείς, και πλέον ο Παναιτωλικός χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του Πετράκη ήταν αυτό στην έδρα της Κηφισιάς. Με το 2-2 οι Αγρινιώτες έκλεισαν την σεζόν, στην κανονική διάρκεια, ως 12οι, και θα παλέψουν για την παραμονή μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι Μαλής και Λιάβας.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Τσάβες – Μαυρίας, Οικονόμου, Στάιτς, Ταμπίτζε, Χατζηθεοδωρίδης – Χουάνπι, Τσιγγάρας, Αλμέιδα Ντουάρτε – Καρέλης, Ζοάο Πέδρο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Άρης – Παναιτωλικός

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μοιάζει αδύνατον ο Άρης να χάσει την πρόκριση. Το 1-0 του πρώτου αγώνα αποτελεί σημαντικό προβάδισμα και αρκετοί βασικοί ξεκουράστηκαν την Κυριακή για το σημερινό ματς. Ο Παναιτωλικός θα το παλέψει αλλά δεν έχει την ποιότητα για να πάρει ένα τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα. Θα πάρουμε το combo 1 & under 3,5 στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending