Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το τρίτο αστέρι και τα γκολ

Μεγάλη ανατροπή: Χάλασε η κλεισμένη μεταγραφή!

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με σούπερ στήλη και προγνωστικά από Ελλάδα και Ευρώπη και ένα σούπερ μακροχρόνιο.

Προγνωστικά: Γκολ με το «τσουβάλι»

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με πλούσιο ενδιαφέρον στα προγνωστικά και προβλέψεις για όλα τα γούστα. Θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο Ελλάδας και το UEFA Champions League βγάζοντας ορισμένα πράγματα που έχουν αξία ενώ παράλληλα θα έχουμε και ένα πανέμορφο μακροχρόνιο. Πάμε να δούμε.

Ξεκινάνε με τα ελληνικά. Άρης εναντίον Παναιτωλικού στο Βικελίδης σε μία αναμέτρηση που… έχει τρομερά μεγάλη σημασία για τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Μάντζιου προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων εντός έδρας και θέλει να κλειδώσει τη θέση της σε έναν τελικό Κύπελλου μετά από περίπου δεκατέσσερα χρόνια. Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, το σημερινό ματς δίκαια θεωρείται παιχνίδι της σεζόν. Από την άλλη η ομάδα του Αγρινίου σκέφτεται την παραμονή στην κατηγορία αλλά έχει μία ιστορική ευκαιρία για πρόκριση σε τελικό Κύπελλου, δείχνοντας μάλιστα εξαιρετικά σημάδια στον πρώτο αγώνα, παρά την ήττα. Το σκορ του 1-0 την κάνει να ελπίζει και να… μη φοβάται αφού εξάλλου δεν έχει την πίεση του φαβορί.

Στοιχηματικά ο άσσος δεν έχει καμία αξία και το ενδιαφέρον μας πέφτει στα γκολ εκεί όπου αναμένεται να δούμε ανοιχτό ματς. Το αμφίτερμα αξίζει και θα λάβει θέση στις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Ανοίγει το ματς στη Μαδρίτη

Συνέχεια με τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Λειψία. Σαν διαφήμιση του αθλήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο ματς, στο οποίο είδαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες αλλά η εμπειρία της Ρεάλ ήταν εκείνη που μέτρησε. Η ρεβάνς αναμένεται να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και το ματς να έχει ξανά τον τρελό ρυθμό του. Αξίζει λοιπόν ένα combo με αμφίτερμα και τρία γκολ έστω στο ματς σε συνδυασμό με γκολ στο ημίχρονο.

Το τρίτο αστέρι στο Λας Βέγκας

Πάμε και στο μακροχρόνιο μας. Πέρυσι πήγαμε ταμείο στο WNBA από τις 24 Φεβρουαρίου δηλαδή κανά τετράμηνο πριν αρχίσει η κανονική διάρκεια. Φέτος ξανά θα γίνει το ίδιο αφού η δυναμική των Έισις δεν έχει αλλάξει. Καμία μεταγραφή, καμία προσθήκη, ανανέωση της θρυλικής Πάρκερ και το τρίτο αστέρι είναι κοντά. Καλή η Ιονέσκου με τη Νέα Υόρκη βέβαια όμως δε συγκρίνεται με την ομάδα του Λας Βέγκας που έχει ιστορική ευκαιρία να χτίσει την δυναστεία του. Υπερδιπλασιάζει το three-peat και εμείς το αγοράζουμε τώρα.

Μονό
19:00

Άρης – Παναιτωλικός

Goal/goal

2.20
BET: 30 units
Combo
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία

Goal/goal & over 2,5 & over 0,5 στο 1ο ημίχ.

2.10
BET: 30 units
Μακροχρόνιο WNBA

Νικητής διοργάνωσης

Λας Βέγκας Έισις

2.15
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending