Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά βόλεϊ: Άθλος πρόκρισης στο 8.50!

Με προγνωστικά βόλεϊ επιστρέφει ο Masterbetchef. Ημιτελικοί κυπέλλου αντρών, final four γυναικών και κύπελλο ποδοσφαίρου. Για διπλασιασμό, αλλά και… 88.68!

Προγνωστικά βόλεϊ: Mπορεί τον Άθλο πρόκρισης

Αγαπητοί φίλοι με αγαπημένα προγνωστικά βόλεϊ επιστρέφει η στήλη, μετά από αρκετό καιρό. Εβδομάδα κυπέλλων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων διανύουμε, οπότε θα ασχοληθώ και με μπασκετάκι και ποδόσφαιρο.

Ημιτελικά κυπέλλου βόλεϊ αντρών, με τον Άθλο Ορεστιάδας να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Η ακριτική ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο πριν λίγο καιρό για το πρωτάθλημα. Έχασε με 3-1, άλλα δικαιούταν τουλάχιστον το βαθμό. Η γενικότερη εικόνα του Άθλου είναι πολύ καλή τους τελευταίους δύο μήνες, οπότε δεν φοβάμαι να τον εμπισετυτώ στα προγνωστικά μου. Άλλωστε πάντα κατά κανόνα, υπάρχει μια ομάδα έκπληξη σε κάθε final four.

 

Aνέβηκε κατακόρυφα ο Άρης, σε όλα τα σπορ

Final four γυναικείου βόλεϊ έχουμε την Παρασκευή στο Λουτράκι. Ο ανεβασμένος Άρης μετά την εύκολη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το Σάββατο, τώρα παίζει με την ΑΕΚ. Για τον κ. Οτσάλ έχω γράψει επανειλημμένα την (όχι καλή) άποψη μου, μη σας κουράζω. Ο Άρης θα χτυπήσει την αδύναμη υποδοχή της ΑΕΚ, και έτσι μπορεί να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ένα τελικό.

Πολλές φορές έχω γράψει φέτος και για τον μπασκετικό Άρη. Στα μακροχρόνια προγνωστικά έχω ποντάρει τον αυτοκράτορα να σηκώσει το Eurocup. Για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να προκριθεί στα προημιτελικά. Σε ένα ουδέτερο γήπεδο, με την βοήθεια των οπαδών του που ταξίδεψαν μαζί, μπορεί να τα καταφέρει.

Τέλος, στο ποδόσφαιρο ο Άρης με τον Άκη Μάντζιο πραγματικά αναστήθηκε. Παίζει πλέον ωραία μπάλα και είναι μια ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και πρωταγωνιστές. Ο Παναιτωλικός δείχνει μικρό εμπόδιο στο δρόμο για ένα τίτλο μετά από 53 ολόκληρα χρόνια.

Kαι μια trixie ζαριά στην Αγγλία

Aγαπητοί φίλοι στα προγνωστικά μου για τα Αγγλικά παιχνίδια ποδοσφαίρου, βλέπω ότι επιβεβαιώνεται συχνά ο κανόνας φόρμα συν παράδοση. Έτσι έβγαλα μια τριάδα βάση αυτών των δεδομένων. Η Νόριτς είναι έξι ματς αήττητη (4-2-0) και πάει στην έδρα της φανερά ντεφορμέ Μίντλεσμπρο (1-1-4). Εκεί κέρδισε τις δύο από τις τρείς τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε. Η Σουόνσι είναι κι αυτή ανεβασμένη και ταξιδεύει στην έδρα της Γουότφορντ, όπου κέρδισε πέρυσι 2-1. Τέλος η Πρέστον κάνει μεγάλη αντεπίθεση για τα play off, η φόρμα της είναι πολύ δυνατή (4-2-0), και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα  μέσα στην ασταθή τελευταία Σαουθάμπτον.

Άθλος πρόκρισης στο 8.50!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Άθλος πρόκρισης στο 8.50!

Περισσότερα

Click to comment

Trending