Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με απόδοση 3.41!

προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με φωτογραφία να δείχνει τη ρεάλ μαδρίτης.

Ο Fotaras14 συνεχίζει τα προγνωστικά του με δυάδα-φωτιά από τη φάση των «16» του Champions League

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη

Καλησπέρα στους αναγνώστες του Koubanezos.gr! Η μεγάλη διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται σήμερα με δυο σπουδαίες αναμετρήσεις. Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ από τον Fotaras14 με δυάδα σε εξαιρετική απόδοση.

Πρώτη αναμέτρηση στο Μάντσεστερ με την Σίτι να υποδέχεται την Κοπεγχάγη στις 22:00 στο στάδιο «Έτιχαντ». Είναι ο δεύτερος γύρος μεταξύ των δυο ομάδων με το πρώτο ματς στην Δανία να δίνει μεγάλο προβάδισμα στους «πολίτες» καθώς το σκορ ήρθε 1-3. Για την αποψινή αναμέτρηση τώρα περιμένω πλούσιο θέαμα και από τις δυο ομάδες με αρκετές φάσεις για γκολ, που είναι και το ζητούμενο. Ποντάρω λοιπόν στο γκολ από αμφότερες με απόδοση 2.20.

 

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία

Η δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση έρχεται από την Ισπανία και το ματς ανάμεσα στην Ρεάλ και την Λειψία. Οι δυο ομάδες στη «Red Bull Arena» άφησαν σχεδόν ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς η «βασίλισσα» πήρε την νίκη αλλά με 0-1. Για την αποψινή αναμέτρηση τώρα περιμένω αντίδραση από την πλευρά των φιλοξενούμενων κυνηγώντας το πρώτο γκολ το οποίο θα φέρει τις δυο ομάδας στα ίσα. Κρίνοντας από το πρώτο ματς η πιο σωστή επιλογή έρχεται από την αγορά των γκολ και όχι του νικητή. Έτσι τα over 2,5 γκολ είναι η αποψινή μου επιλογή στο «Μπερναμπέου».

Δυναμική συνέχεια με UEFA Champions League!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Δυναμική συνέχεια με UEFA Champions League!

Δυάδα απόδοσης 3.41
22:00

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη

Goal/goal

2.20
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία

Over 2,5

1.55
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending