Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Eurocup: Δεν αντέχει ο Άρης

προγνωστικά Eurocup

Προγνωστικά Eurocup: Επιλογές από την αναμέτρηση του Άρη με την Προμετέι δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Προγνωστικά Eurocup: Θα παλέψει αλλά… δεν θα μπορέσει

Καλημέρα σε όλους. Συνεχίζουμε δυναμικά με τα νοκ-άουτ της φάσης των 16 του Eurocup. Σήμερα, στα προγνωστικά μπάσκετ, θα πάμε στη Ρίγα και συγκεκριμένα στη δύσκολη αποστολή του Άρη απέναντι στην ουκρανική Προμετέι.

Η Προμετέι τερμάτισε 4η στον πρώτο όμιλο του Eurocup με ρεκόρ 10-8. Κύριος λόγος που τερμάτισε με πλεονέκτημα έδρας ήταν η επάνοδος του ηγέτη της Γκιαν Κλαβέλ. Ο Πορτορικάνος στις αναμετρήσεις που αγωνίστηκε έδωσε άλλο αέρα με αποτέλεσμα να κάνει ένα εξαιρετικό κλείσιμο με έξι νίκες στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις. Αποχώρησε ο προ τριετίας MVP του Eurocup Ρομπ Γκρέι με προορισμό τη Μπρεογάν.

Από την άλλη, ο Άρης είχε μία εξαιρετική, για τα δεδομένα του, παρουσία μετά την επάνοδό του στις διοργανώσεις της ULEB. Τερμάτισε 5ος στο δεύτερο όμιλο με ρεκόρ 9-9. Τον πονάει ο τραυματισμός του εξαιρετικού σκόρερ Γκάλινατ, τη θέση του οποίου, πήρε ο πιο οργανωτικός Σταρκς.

Εκτίμηση: Σήμερα συναντιούνται δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Η τυπικά γηπεδούχος Προμετέι παίζει επιθετικό μπάσκετ (στα όρια της αναρχίας) σκοράροντας 88.8 πόντους μ.ο.. Μπροστά της ο άκρως αμυντικός Άρης που δεν διστάζει να βάλει τα χέρια του στη φωτιά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, παιχνίδια με ομάδες που σκοράρουν πάνω από 70-75 πόντους δύσκολα να τα κερδίζει.
Εγώ θα πάρω σαν κύρια επιλογή τον 1 (-5,5) αφού πιστεύω πως οι ξένοι της Προμετέι στο τέλος της αναμέτρησης θα ανοίξουν τη διαφορά μπροστά σε έναν Άρη που, μετά τον τραυματισμό του Γκάλινατ, τα περιμένει όλα από τον Τολιόπουλο και τις εκλάμψεις του Χάρελ.
Επόμενες επιλογές είναι τα over 1,5 δίποντα και οι over 10,5 πόντοι του Κλαβέλ. Ο Πορτορικάνος δεν κολώνει από οποιονδήποτε αντίπαλο. Τις προσπάθειες που έχει στο μυαλό του να πάρει, θα τις πάρει. Μην σας κάνει εντύπωση, αν βγει και πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:00

Προμετέι – Άρης

1 (-5,5)

1.88
BET: 40 units
Ειδικό
19:00

Προμετέι – Άρης

Κλαβέλ over 1,5 εύστοχο δίποντο

1.91
BET: 35 units
Ειδικό
19:00

Προμετέι – Άρης

Κλαβέλ over 10,5 πόντοι

2.04
BET: 20 units
Combo Fun bet
19:00

Προμετέι – Άρης

1 (-13,5) & πρώτος σκόρερ αγώνα: Κλαβέλ

15.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending