Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Έδρες «φωτιά» στο 2.75

Έδρες «φωτιά» στο 2.75

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και σημεία από την ημέρα που φτάνουν το 2.75.

Προγνωστικά: Έδρες με αξία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης σήμερα με αρκετό ενδιαφέρον στις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές μονομαχίες σε Europa και Europa Conference League, πάμε να εξετάσουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά.

Ξεκίνημα από το ματς του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Φάληρο. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και εξαιρετική κλήρωση για την ελληνική ομάδα που αναμένεται να χτυπήσει τον αγώνα και να το πάει το ματς εκεί που θέλει από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, εξάλλου η δυναμική της έδρας και η εικόνα με Μεντιλίμπαρ σε ψήνει. Από την άλλη η αντίπαλος του δεν πείθει με την αμυντική της εικόνα, έχει ομοιογένεια αλλά στα μεγάλα ματς φέτος δεν παρουσιάσε αυτό που έπρεπε και πέρασε από έναν αρκετά εύκολο όμιλο που είχε και ερασιτέχνες μέσα. Δύσκολα θα ξεφύγει με κάτι, ο άσος αξίζει σε πρώτη φάση για δυάδα και σαν μονό οι προσπάθειες των ερυθρόλευκων στην εστία.

Στην ίδια δυάδα μπαίνει… σχετικά απλά και ο άσος της Μίλαν απέναντι στη Σλάβια. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Πιόλι, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μπορεί να κάνει… γιο-γιο τους Τσέχους στο γεμάτο Σαν Σίρο. Ο άσος επίσης αξίζει.

Προγνωστικά με γκολ στη Νορβηγία

Πάμε και στη δεύτερη δυάδα μας η οποία είναι βασισμένη σε γκολ. Στη Νορβηγία η Μόλντε αντιμετωπίζει την Μπριζ σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον. Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά και οι γηπεδούχοι είναι ένα case-to study για τους λάτρεις της Σκανδιναβίας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν αναμένεται να πάρουν ρίσκα και να παίξουν το ανοιχτό ποδόσφαιρο που ξέρουν. Η συνέχεια για τους Βέλγους είναι ζωτικής σημασίας αφού τελευταία δεν πάνε πουθενά καλά και η Ευρώπη είναι μία λύση. Το αμφίτερμα αξίζει μία ζαριά.

Ένα γλυκάκι στο Βέλγιο

Την δυάδα κλείνει η αναμέτρηση της Σεν Ζιλουάζ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, σε ένα ματς επίσης που κρύβει γκολ. Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, υπερισχύει σε ποιότητα η τουρκική ομάδα. Και εδώ το αμφίτερμα μπορεί να πάρει θέση, καμία δεν έχει αξιόπιστη αμυντική γραμμή.

Δυάδα απόδοσης 2.55
19:45

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

1

1.77
22:00

Μίλαν – Σλάβια Πράγας

1

1.44
BET: 30 units
Ειδικό
19:45

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός over 5,5 σουτ στην εστία

2.05
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.75
19:45

Μόλντε – Μπριζ

Goal/goal

1.72
22:00

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενερμπαχτσέ

Goal/goal

1.60
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending