Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το νέο όπλο των Σέρβων

προγνωστικά euroleague με την Μονακό να πρωταγωνιστεί.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα, ποντάροντας σε ειδικό.

Προγνωστικά Euroleague: Έχει πάρει το όπλο του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Euroleague επιστρέφει με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Στα σημερινά προγνωστικά  euroleague θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα, εστιάζοντας στον Τζαβόντε Σμαρτ.

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να βάλει άλλη μια νίκη στο σακούλι της, με σκοπό να κάνει ένα ακόμα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας. Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι ο Μάικ Τζέιμς, που πιθανότατα θα σκοράρει τους πόντους που χρειάζεται για να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης. Ωστόσο, εγώ έχω κυκλώσει έναν παίκτη από την άλλη πλευρά του παρκέ στη σημερινή αναμέτρηση.

Αναφέρομαι στον Τζαβόντε Σμαρτ. Ο Σφαιρόπουλος του έχει δώσει το χρίσμα του ηγέτη στο επιθετικό κομμάτι. Ο Αμερικανός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του στα τελευταία τρία ματς που αγωνίστηκε, με Ζαντάρ, Μπάγερν και Μόρναρ Μπαρ, με 15, 13 και 16 πόντους αντίστοιχα. Σε αυτά τα παιχνίδια σούταρε σχεδόν 6,5 τρίποντα και 4,8 δίποντα. Αυτό σημαίνει πως πήρε πάνω από έντεκα επιθέσεις της ομάδας του. Η απουσία του Τεόντοσιτς έχει οδηγήσει τον Γιάγκο να αφοσιωθεί στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Νέντοβιτς δεν έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Σφαιρόπουλου, ο οποίος είναι ένας προπονητής που θέλει οι παίκτες του να παίζουν σκληρή άμυνα. Όλα αυτά, οδηγούν στον αυξημένο χρόνο του Σμαρτ, που θεωρώ πως θα ξεπεράσει τους δέκα πόντους. Άλλωστε, απέναντί του θα έχει μία από τις λιγότερο αποτελεσματικές περιφερειακές άμυνες της διοργάνωσης. Είναι δεδομένο πως όλοι οι αντίπαλοι της Μονακό, προσπαθούν να την χτυπήσουν από μακρινή απόσταση, παρά να επιχειρήσουν μέσα στη ρακέτα, όπου διαθέτει αθλητικούς φόργουορντ και σέντερ.

 

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας

Σμαρτ over 10,5 πόντοι

2.07
BET: 25 units
Ειδικό
20:00

Μονακό – Ερυθρός Αστέρας

Σμαρτ over 1,5 εύστοχα τρίποντα

2.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending