Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζόρικα τεστ για τους Βρετανούς, συνεχίζει η Λεβερκούζεν

Πέντε σημεία από Europa και Conference League έχει σήμερα ο Bats με ποντάρισμα μονές και combo επιλογές.

Προγνωστικά: Άγιαξ – Άστον Βίλα

Η φάση των «16» ξεκινά στις δύο κατώτερες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, με πολλά δυνατά παιχνίδια που προσφέρονται για προγνωστικά. Θα ξεκινήσουμε από το Conference League με το κορυφαίο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα, αυτό ανάμεσα σε Άγιαξ και Άστον Βίλα. Το φαβορί δοκιμάζεται κόντρα στη μεγαλύτερη, βάσει ιστορίας, ομάδα της διοργάνωσης. Βάσει ποιότητας η διαφορά των αποδόσεων είναι δίκαιη, αφού οι Άγγλοι παίζουν εξαιρετική μπάλα την στιγμή που ο Αίαντας συνεχίζει να χαροπαλεύει και να ψάχνει να βρει σταθερότητα. Ερωτηματικό αποτελεί το πόσο σοβαρά θα πάρει τη διοργάνωση η ομάδα του Έμερι, δεδομένου ότι προτεραιότητα αποτελεί η εξασφάλιση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό θα αφήσουμε στην άκρη τα σημεία και θα πάμε στα γκολ. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι στηρίζονται στην επίθεσή τους, με όποιες συνέπειες έχει αυτό στην αμυντική τους λειτουργία. Επτά σερί over 2,5 μετρούν οι φιλοξενούμενοι με πέντε από αυτά τα παιχνίδια να έχουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Εύλογα λοιπόν θα πάρουμε το over 3,5 με απόδοση 2.30 στη Novibet.

Προγνωστικά: Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ

Στην έδρα της Σπάρτα Πράγας δοκιμάζεται η Λίβερπουλ για τους «16» του Europa League. Οι «κόκκινοι» αποτελούν το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως όπως και στην περίπτωση της Άστον Βίλα πιθανόν οι προτεραιότητές τους να τους κοστίσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο. Συγκεκριμένα στην περίπτωση της Λίβερπουλ το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό, αφού μιλάμε για την Premier League. Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση, η ομάδα του Κλοπ έχει το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί.

Αφενός η Σπάρτα τα πάει εξαιρετικά φέτος, καθώς εντός έδρας αγνοεί την ήττα σε όλες τις διοργανώσεις κι έχει 15 νίκες σε 18 ματς. Αφετέρου η Λίβερπουλ πέρα από το γεγονός ότι στην άκρη του μυαλού της έχει το παιχνίδι της Κυριακής, θα παραταχθεί για μία ακόμη φορά με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Δεν αποκλείεται κιόλας ο Κλοπ να προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές για να κρατήσει φρέσκους ορισμένους βασικούς. Επομένως αξίζει να πάμε με τη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, στο 1.92 της Fonbet.

Καραμπάχ – Λεβερκούζεν

Για δεύτερη φορά Καραμπάχ και Λεβερκούζεν συναντιούνται στη φετινή διοργάνωση του Europa League. Πρώτη φυσικά ήταν στους ομίλους, όπου οι Γερμανοί προκρίθηκαν ως πρώτοι με το απόλυτο των νικών κι οι Αζέροι πήραν τη δεύτερη θέση. Μετά την πρόκριση της Καραμπάχ επί της Μπράγκα, η μοίρα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες ξανά στους «16» και το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη σε 34 επίσημα παιχνίδια και έχοντας χτίσει ένα +10 στο πρωτάθλημα, μπορεί πλέον να δώσει μεγάλη προσοχή και στην Ευρώπη. Στόχος της είναι να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που παίζει επιθετικά με τη λογική «όσα βάλουμε κι όσα φάμε». Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ, όπως είχε γίνει στο 0-1 της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων. Γι’ αυτό θα πάρουμε το combo 2 & over 2,5 στον διπλασιασμό της Novibet.

Μπενφίκα – Ρέιντζερς

Άμεση αντίδραση ψάχνει η Μπενφίκα απόψε, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Ρέιντζερς. Μετά την ήττα με 2-1 από την Σπόρτινγκ για το κύπελλο, ήρθε η ντροπιαστική συντριβή με 5-0 από την Πόρτο για το πρωτάθλημα. Δύο σερί ήττες είναι πολλές για τους «αετούς», που χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Είναι το φαβορί αλλά κι η Ρέιντζερς από την πλευρά της βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, παρότι προέρχεται από την ήττα με 2-1 από τη Μάδεργουελ. Σε γενικές γραμμές πάντως η έλευση του Κλεμάν τη μεταμόρφωσε και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πέρα από τα αποτελέσματα παίζει και καλό ποδόσφαιρο, σκοράροντας πολύ και κάνοντας πάρα πολλές φάσεις. Μπορεί να συνεισφέρει σε ένα ματς με θέαμα και γκολ, κάτι που θα ψάξουν οπωσδήποτε κι οι γηπεδούχοι. Οδηγούμαστε στο goal/goal & over 2,5, με απόδοση 2.17 στο Betshop.

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ

Κλείνουμε με το ματς της Φράιμπουργκ με τη Γουέστ Χαμ, ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι για το Europa League. Όπως στο Καραμπάχ – Λεβερκούζεν, αλλά και στο χθεσινό Σπόρτινγκ – Αταλάντα, δύο ομάδες που ήταν αντίπαλες στους ομίλους συναντιούνται ξανά. Τότε οι Άγγλοι κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια, και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16». Τα «σφυριά» έχουν βρει τη φόρμα τους και πάλι στα τελευταία ματς και υπερτερούν ποιοτικά της Φράιμπουργκ. Παρά τη δυνατή εντός έδρας παρουσία των Γερμανών, άδικα η ομάδα του Μόγες χρίζεται ως αουτσάιντερ από τους μπουκ. Για αυτό τον λόγο θα την στηρίξουμε με την συνδυαστική επιλογή του Χ2 & over 1,5, η οποία πληρώνει 2.02 στην Stoiximan.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending