Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βιλερμπάν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Προγνωστικά για τον αγώνα Άρης - Παναιτωλικός.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην εύκολη αποστολή των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ απέναντι στη γαλλική ομάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ.
  • Διαιτητές: Ιλία Μπελόσεβιτς, Τόμισλαβ Χόρντοφ,Ρόμπερτ Βικλίτσκι.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 6-3 στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πήρε σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ με 97-86. Ήταν μια σημαντική νίκη στην κούρσα για το πλεονέκτημα, όμως τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Η ομάδα του Αταμάν έπαιξε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια της. Ξεχώρισαν οι Λεσόρ, Σλούκας και Ναν, όμως η αλήθεια είναι ότι όλοι συνέβαλαν στο μεγάλο αυτό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 3η θέση και έχει ρεκόρ 17-10.

Stat attack: Είναι πρώτος σε κλεψίματα με 7,4 ανά ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο.

 

Ρεπορτάζ Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν είναι στην 17η θέση της κατάταξης, με μόλις έξι νίκες στη σεζόν. Αυτό δεν την εμπόδισε την περασμένη εβδομάδα να κερδίσει εντός έδρας την Αρμάνι με 81-77. Ο Ντε Κολό επέστρεψε και βοήθησε πολύ τους Γάλλους, που είχαν σαν πρώτο σκόρερ τον Λοβέρν, ο οποίος κυριάρχησε στη ρακέτα λόγω της απουσίας του Φολ.

Stat attack: Έχει το χειρότερο ποσοστό σε σουτ τριών πόντων με μόλις 32,5%.

Απουσίες: Δεν είναι διαθέσιμοι οι Λι και Σκοτ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

Είναι το πιο εύκολο ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της regular season. Ο Αταμάν πολύ σωστά σημείωσε πως δεν πρέπει να υποτιμήσουν τη Βιλερμπάν. Άλλωστε οι Γάλλοι απέδειξαν την περασμένη εβδομάδα πως δεν είναι αδιάφοροι. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά κλάσης και  οι απουσίες των Λι και Σκοτ είναι δυσαναπλήρωτες για τους φιλοξενούμενους. Περιμένω μια άνετη νίκη για τους γηπεδούχους, που λογικά θα καλύψουν ένα μεγάλο χάντικαπ.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

1 (-12,5)

1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending