Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά και γερμανικά γκολ στο 5.50

Προγνωστικά: Ο Στέλιος Ραδιόπουλος επιστρέφει με επιλογές στη Γερμανία έως 5.50.

Προγνωστικά: Με γκολ και ειδικά στη Γερμανία

Μπορεί η ασιατική δυάδα να χάθηκε άδικα το βράδυ της Τρίτης (έχασε πολλές ευκαιρίες η Ιτιχάντ), η Μπάγερν όμως έκανε το χρέος της και η κάβα έγραψε εκ νέου κέρδος, διευρύνοντας το θετικό σερί της στήλης.

Ειδικά και γερμανικά γκολ στο 5.50

Αφού τελείωσαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, επιστρέφουμε στις εγχώριες υποχρεώσεις των ομάδων και Παρασκευή σημαίνει προγνωστικά Γερμανίας με Zweite και Bundesliga, οπότε πάμε να δούμε ευθύς τι έβγαλε η διαλογή.

Προγνωστικά με δυάδα στη Zweite

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Αμβούργο: Οι γηπεδούχοι μετράνε έντεκα χρόνια χωρίς νίκη εναντίον των σημερινών τους αντιπάλων, σε επίπεδο Zweite μάλιστα ακόμα αναζητούν τη παρθενική τους. Διαθέτουν τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αδυνατούν όμως να κερδίσουν στο δεύτερο γύρο, αφού σε επτά αναμετρήσεις έχουν πάρει μόλις μία νίκη.

Ο Μπάουμγκαρντ ήρθε για να ανεβάσει τους φιλοξενούμενους, η αρρώστια που κουβαλά αυτή η ομάδα όμως κάνει απαγορευτική κάθε πρόβλεψη. Επιστρέφει ο κομβικός Μπένες, οπότε με Χρήστο Τζόλη καυτό, θα πάμε στα πολλά γκολ με κάλυψη στο ματς. Έχουν αμφότερες τα θέματα τους αμυντικά, οι γηπεδούχοι παίζουν και το τελευταίο τους χαρτί όσον αφορά την άνοδο, δεν θέλει πολύ να γίνει ροντέο το ματς.

Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ – Χάνσα Ρόστοκ: Τελικός παραμονής στη κατηγορία για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι είναι ανοικτό σε κάθε σημείο. Οι φιλοξενούμενοι της Χάνσα τρέχουν ένα σερί πέντε νικών στα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν βρίσκονται όμως και στη καλύτερη τους φόρμα το τελευταίο διάστημα αφού αδυνατούν να σκοράρουν εύκολα. Η Άιντραχτ μέτρα τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς στην έδρα της, παρόλα αυτά η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πληρώνει καλά το αμφίσκορο στο ματς.

Ένα bet builder και ειδικά από τη Bundesliga

Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου: Δεν χάνεται το Champions League της επόμενης σεζόν για τους Σουηβούς με τις επιδόσεις που τρέχουν αυτό το καιρό. Οι 16 από τους 18 πιθανούς βαθμούς στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και τα 17 γκολ ενεργητικό μιλούν από μόνα τους. Μελανό σημείο το γεγονός, ότι και στα οκτώ ματς που έδωσαν μέσα στο 2024, δέχτηκαν γκολ. Στην έδρα της η Στουτγκάρδη μέτρα μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια, δύσκολα θα πέσει θύμα έκπληξης απόψε.

Δείχνει να σώζει τη παρτίδα όσον αφορά τη παραμονή η Ουνιόν, με τον κόουτς Μπιέλιτσα να έχει στρώσει αμυντικά την ομάδα. Επιστρέφει ο Γκοζένς, ο οποίος είναι ο καλύτερος της σκόρερ φέτος. Αποτέλεσμα δύσκολα θα πάρει, γκολ όμως μπορεί να βρει, επιλογή που καλοπληρώνει απόψε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending