Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχουν πάρει φωτιά τα «κανόνια»

Προγνωστικά στοιχήματος με την Άρσεναλ στη φωτογραφία.

Προγνωστικά με μονές επιλογές αλλά και δυάδες με σημεία από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχει ο Μερτζανίδης.

Προγνωστικά: Με γκολ και «Κανόνια»

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κάτι βγάλαμε στην προηγούμενή μας στήλη αφού επιβεβαιώθηκαν οι κόκκινες κάρτες σε Πορτογαλία και Τουρκία ενώ η Μπολόνια νίκησε στο Μπέργκαμο με 2-1 και μας πλήρωσε το σημείο της ημέρας. Σάββατο σήμερα και έχουμε μεγάλο κουπόνι με αρκετούς αγώνες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

• Ξεκινάμε με το νησί και την Άρσεναλ η οποία θα υποδεχτεί την Μπρέντφορντ. Πετάει φωτιές η επίθεση των «κανονιέρηδων» η οποία γίνεται και η μοναδική ομάδα που σε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας πετυχαίνει 5+ γκολ. Δύσκολα να μείνει χαμηλά αυτό το παιχνίδι για αυτό ποντάρω στον άσο με γκολ.
• Μένουμε στο Λονδίνο αφού η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχτεί την Λούτον. Χαρίζει γκολ και θέαμα η Λούτον φέτος και θεωρώ έχει αξία το over αφού βρίσκεται άνω του διπλασιασμού.

 

Πληρώνουν τα φαβορί στη Γερμανία

• Στην Γερμανία τώρα η Μπάγερν θα υποδεχτεί την Μάιντζ σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Δεν χωράνε στραβοπατήματα για τους Βαυαρούς, οι οποίοι κερδίσανε εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Champions League την Τρίτη. Άσος με γκολ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού.
• Στην Λειψία τώρα οι «ταύροι» θα κοντραριστούν με την ουραγό Ντάρμσταντ και πραγματικά θεωρώ θα δούμε μία τρομερή και απολαυστική Λειψία η οποία μπορεί να αποκλείστηκε από την Ρεάλ την Τετάρτη αλλά μας εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τις. Πληρώνει καλά να βρει τα πρώτα δύο τέρματα του αγώνα η Λειψία.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! 

 

Με γκολ και κάρτες σε Ιταλία και Ισπανία

• Στην Ιταλία η Σασουόλο συνεχίζει τα κακά αποτελέσματα και σήμερα καλείται απέναντι στην Φροζινόνε να βρει επειγόντως βαθμούς. Κινδυνεύουν και οι δύο ομάδες και θεωρώ θα βρουν από ένα γκολ.
• Μέχρι την Βαλένθια ταξιδεύει η Χετάφε σε ένα ματς το οποίο αναμένεται αρκετή ένταση. Δύσκολο παιχνίδι για να βγει κάποιο σημείο για αυτό θα πάρω τις κάρτες μιας και θεωρώ θα έχουμε αρκετές.
• Στην Σαουδική Αραβία τώρα η Αλ Ετιφάκ θα υποδεχτεί την προτελευταία της βαθμολογίας Άμπα. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι οι οποίοι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες και μπορούν να το κάνουν αφού διαθέτουν τρομερές μονάδες.

 

Προγνωστικά με…Βολιβία – Μεταμεσονύχτια επιλογή!

• Τέλος κλείνουμε με ένα μεταμεσονύχτιο παιχνίδι από την μακρινή Βολιβία ανάμεσα σε Νασιονάλ Ποτόσι και Ιντεπεντιέντε. Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στον όμιλο και με σημερινή νίκη σφραγίζουν την πρόκριση σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν απογοητεύσει και στα τέσσερα παιχνίδια μιας και δεν έχουν νικήσει κάποιο από αυτά. Πρώτη επιλογή ο άσος.

 

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.51
15:00

Βαλένθια – Χετάφε

Over 5,5 κάρτες

1.60
16:00

Σασουόλο – Φροζινόνε

Goal/goal

1.57
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
16:00

Αλ Ετιφάκ – Άμπα

1

1.50
03:00

Νασιονάλ Ποτόσι – Ιντεπεντιέντε

1

1.45
BET: 30 units
Μονό
16:30

Λειψία – Ντάρμσταντ

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 2-0

1.90
BET: 30 units
Μονό
16:30

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντζ

1 & Μπάγερν γκολ και στα δύο ημίχρονα

1.90
BET: 25 units
Μονό
17:00

Κρίσταλ Πάλας – Λούτον

Goal/goal & over 2,5

2.20
BET: 15 units
Combo
17:00

Κρίσταλ Πάλας – Λούτον

1+ σουτ στον στόχο Έζε & Μόρις

2.20
BET: 20 units
Fun bet
17:00

Κρίσταλ Πάλας – Λούτον

Έζε γκολ με προσπάθεια εκτός περιοχής

10.00
BET: 5 units
Μονό
19:30

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ

1 & over 2,5 & over 0,5 ημίχ.

1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending