Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 36η top 10 νίκη του ο Μονφίλς στο 2.35!

Προγνωστικά τένις

Ο έμπειρος Γάλλος δείχνει να επέστρεψε σε επίπεδο του να νικάει αντιπάλους του top 10 και μας δίνει επιλογή του 2.35 στα σημερινά προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Indian Wells

Καλημέρα σε όλους,

Ατυχής η πρώτη μας επιλογή στα προγνωστικά τένις του Indian Wells καθώς ο Έβανς αν και έστειλε τον αγώνα σε 3ο σετ ήταν εμφανώς επηρεασμένος από μικρό-τραυματισμό με συνέπεια να χάσει καθαρά από τον Σαφιούλιν. Στον 2ο γύρο του τουρνουά βρισκόμαστε πλέον και από εκεί θα αντλήσουμε επιλογές για το σημερινό άρθρο.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο βετεράνος Γάλλος Γκαέλ Μονφίλς αντιμετωπίζει τον big server Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάζ. Ο Γάλλος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μας παίκτες σε προσωπικό επίπεδο, έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στον 1ο γύρο όπου και ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Αυστραλού Περσέλ. Ο Χουρκάζ έρχεται από μέτρια αποτελέσματα τον τελευταίο μήνα περίπου με καλύτερη παρουσία τον ημιτελικό στην Μαρσείγ, προημιτελικός στο Ντουμπάι αλλά και ήττα νωρίς (2ο γύρο) στο Ρότερνταμ.

Ο Μονφίλς δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ξεκάθαρα ότι νιώθει καλά έχοντας πλέον αναρρώσει από τους τραυματισμούς των τελευταίων χρόνων. Δείχνει σε θέση να κάνει ζημιές στο δικό του τρόπον τινά Last Dance μιας και οδεύει και αυτός προς το τέλος της μεγάλης του καριέρας.

Θα στηρίξουμε την καθαρή νίκη του Μονφίλς στο αξιόλογο 2.35 όπως την βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε ότι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Για την 36η top 10 νίκη του ο Μονφίλς στο 2.35!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Για την 36η top 10 νίκη του ο Μονφίλς στο 2.35!

Μονό
05:20

Γκάελ Μονφίλς – Χούμπερτ Χούρκαζ

1

2.35
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending