Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα με combo για το 2.43

Προγνωστικά ποδοσφαρίου με την Ντόρτμουντ (ποδοσφαιρική ομάδα) στην φωτογραφία.

Δυάδα με αναμετρήσεις από Bundesliga και League One συνεχίζει o Χρήστος Τσίπης τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 2.43.

Προγνωστικά Bundesliga

Καλημέρα κόσμε, καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι με επιτυχίες στα προγνωστικά! Πάμε με δυάδα Combo σήμερα που ξεπερνά τον διπλασιασμό. Πάμε να δούμε.

Η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει να εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga ταξιδεύοντας στο Βέσερστάντιον για να αντιμετωπίσει την Βέρντερ Βρέμης, το απόγευμα του Σαββάτου. Πριν από τη νίκη της με 1-0 στον αντίστροφο αγώνα, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σημειώσει τουλάχιστον δύο ή περισσότερα γκολ σε κάθε μία από τις προηγούμενες 11 αναμετρήσεις της με τους “πράσινους”. Αυτό το στοιχείο μας οδηγεί να πιστεύουμε ότι η Ντόρτμουντ έχει την ικανότητα να σκοράρει και στο επερχόμενο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελήσει την αντίπαλό της, καθώς η Βέρντερ Βρέμη έχει καταφέρει να αποσπάσει βαθμούς από δυνατές ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Λειψία τη φετινή σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν έναν τρόπο να πάρουν τη νίκη σήμερα. Στοιχηματικά, θα αναλάβω το ρίσκο με ένα combo με κάλυψη και γκολ.

 

Προγνωστικά στη League One

Με την αναμέτρηση Έξετερ – Μπόλτον θα ασχοληθώ στην δεύτερη επιλογή μου, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση, καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν έναν βαθμό απέναντι στην Μπάρνσλεϊ, μια επίδοση που μοιάζει σαν ένα πολύτιμο τρίποντο. Όλα δείχνουν ότι αυτό το θετικό momentum θα συνεχιστεί απόψε και θα βοηθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Έξετερ. Με το γεγονός ότι έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει εκεί, είναι πιθανό να συνεχίσει την εντυπωσιακή της απόδοση.

Δυάδα απόδοσης 2.43
17:00

Έξετερ – Μπόλτον

Χ2 & over 1,5

1.50
19:30

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ

Χ2 & over 1,5

1.62
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending