Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τιμές 3.00 και 3.75 σε ματς φωτιά! #TheMagician

Το σερί στις κερδοφόρες στήλες θέλει να συνεχίσει ο #TheMagician, με μεγάλες αποδόσεις σε παιχνίδια από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Προγνωστικά με ματς – τελικό

Καλημέρα σας. Πολλά τα προγνωστικά και σήμερα στο μενού μας και μ’ ευρωπαϊκά ματς ν’ ακολουθούν μεσοβδόμαδα, πολύ πιθανόν να προκύψουν ευκαιρίες για υψηλές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Εκκίνηση με Ιταλία. Τα ψέματα τελείωσαν για την Σασουόλο. Έντεκα αγωνιστικές απομένουν ως το τέλος της <<Serie A>> και η ομάδα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Προτελευταία με 20 βαθμούς, με την σωτηρία για την ώρα να είναι τέσσερις πόντους μακριά. Δεν έχει και πολλά βατά ματς μέχρι την ολοκλήρωση, καθώς μαζί με το σημερινό μετράω μόλις τρία, με την ουραγό Σαλερνιτάνα (εκτός) και με την 18η Κάλιαρι (εντός). Ουσιαστικά το παιχνίδι πρόκειται για εξάποντο, καθώς αν δεν κερδίσει σήμερα, θα μείνει αρκετά πίσω, όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία.

Η Φροζινόνε με τους 24 βαθμούς, ίσα που κρατιέται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τα κατάφερε με τον βαθμό που πήρε την τελευταία αγωνιστική (1-1) εντός με την Λέτσε. Μαζί με την τελευταία αποτελούν τις δύο ομάδες που δεν έχουν νίκη μακριά από την έδρα τους, αν και οι σημερινοί φιλοξενούμενοι, αποτελούν την ομάδα με την χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας από τις ομάδες τις κατηγορίας (0-3-10, 12-33 τέρματα). Τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (1-2-7) δέχτηκε σε όλες τέρμα, ενώ σε 13 εκτός έδρας ματς, μόνο στο πρώτο κράτησε το μηδέν πίσω. Έκτοτε, η εστία της παραβιάζεται για δώδεκα σερί παιχνίδια.

Σημείο: Δεν πάει εύκολα το χέρι στον άσο, καθώς η Σασουόλο έχει μόλις μία νίκη, μια ισοπαλία και οχτώ ήττες στα δέκα τελευταία, αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Άσος λοιπόν με απόδοση 2.25 στην Stoiximan.

 

Με σύμμαχο την ψυχολογία

Πάμε Αγγλία, στην Championship. Τρίτο παιχνίδι του Νέιλ Χάρις ως προπονητής της Μίλγουολ, τρίτο ματς που μένει αήττητη η ομάδα. Απέσπασε ισοπαλία μέσα στην Μπλάκμπερν, χωρίς να είναι καλύτερη, αλλά παίζοντας πολύ έξυπνα. Η ομάδα έχει αλλάξει ψυχολογία με την άφιξη του νέου κόουτς, έχει σφίξει αμυντικά και τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, την έβγαλαν από την ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα θ’ αντιμετωπίσει ακόμη μια ομάδα του χεριού της, την Μπέρμιγχαμ. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι φιλοξενούμενοι, ειδικά εκτός έδρας (3-3-12, 16-34 τέρματα) έχοντας την πέμπτη χειρότερη επίθεση από τις 24 ομάδες της κατηγορίας και την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Με εμφανίσεις – ξεσπάσματα, προσπαθούν να σώσουν την κατηγορία, στηριζόμενοι κυρίως στην έδρα τους. Στους 40 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 39 οι φιλοξενούμενοι. Περιμένω να πέσουν κορμιά.

Σημείο: Δίνω μικρό προβάδισμα στον άσο και γι’ αυτό θα κρατήσω το και over 1,5 με απόδοση 1.83, αλλά και με μεγαλύτερο ρίσκο τον άσο και over 1,5 με απόδοση 3.00. Αμφότερες οι αποδόσεις στην Novibet.

 

Προγνωστικά: Ζόρια για τους γηπεδούχους

Μετακομίζουμε στην Ισπανία. Η Καντίθ εδώ και οχτώ αγωνιστικές βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Σήμερα είναι 18η, με 19 βαθμούς (σε σύνολο 20 ομάδων), με την Θέλτα που βρίσκεται εκτός ζώνης να έχει 24. Τα κουκιά είναι μετρημένα για τους γηπεδούχους. Εύκολα και δύσκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν, καθώς πρέπει να βρίσκουν συνεχώς βαθμούς για να σωθούν. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν σήμερα με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά γνωρίζω πρώτον ότι θα παλέψουν και δεύτερον ότι είναι πιο επιθετικοί και δυναμικοί στην έδρα τους. Επίσης αντιμετωπίζουν μια ομάδα που άλλες χρονιές τσάκιζε κόκκαλα αμυντικά, ενώ φέτος παρουσιάζει αρκετά κενά. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι, έχουν να σκεφτούν και την ρεβάνς της Τετάρτης για το Champions League (ήττα με 1-0 στην Ιταλία) με αντίπαλο την Ίντερ. Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Σιμεόνε, στο +5 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στο -3 από την Μπαρτσελόνα.

Σημείο: Η Καντίθ πρέπει να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα και να σκοράρει, ώστε να κερδίσει κάτι από το ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι δύσκολα θα μείνουν μακριά από το γκολ. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 2.00 στην Novibet. Ακολουθώντας την μεταξύ τους παράδοση των πολλών τερμάτων, θα ρισκάρω και στο over 3,5 με απόδοση 3.75 στην Novibet.

 

Ανεβασμένες οι δύο ομάδες

Στην Γαλλία τώρα, η Λοριάν είχε δύο νίκες τις πρώτες 19 αγωνιστικές και στις τελευταίες πέντε, πήρε τέσσερα τρίποντα! Τελευταίο της θύμα η έβδομη της κατηγορίας Ρεν, με εκτός έδρας νίκη (2-1).  Πριν πέντε αγωνιστικές ήταν ουραγός και τώρα είναι στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Μια από τα ίδια και η Λυών, η οποία ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, αλλά με επτά νίκες τις τελευταίες δέκα στροφές, δείχνει ν’ απομακρύνεται μια και καλή από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η άμυνα της. Αν καταφέρει να κρατήσει τον αντίπαλο χαμηλά στο σκορ, έχει τύχει στον αγώνα, διαφορετικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι γηπεδούχοι δεν έγιναν ξαφνικά υπερομάδα, όμως έρχονται με φόρα και σκοπό να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία.

Σημείο: Κρατάω για τα προγνωστικά μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.22 στην Stoiximan.

 

Προγνωστικά: Δύσκολη έξοδος

Κλείνω με Ιταλία. Η Μπολόνια φέτος κάνει εξαιρετική πορεία, που την έχει οδηγήσει στην τέταρτη θέση που κατέχει τώρα. Στο “Ρενάντο Νταλ’ Aρα”, δείχνει τα δόντια της, με έντεκα νίκες σε 14 αγώνες και μόλις επτά γκολ παθητικό. Έχει πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα (οι τέσσερις με over 2,5), αποδεικνύοντας ότι ο προπονητής της Μότα έχει στήσει ομάδα τετράδας, με σκοπό την έξοδο στο επόμενο Champions League. Έχει πάρει άριστα σε πολλούς αγώνες και αγωνίζεται χωρίς να φοβάται οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Ίντερ απο την άλλη, οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς ένα ακόμη πρωτάθλημα. Στους 15 οι βαθμοί διαφοράς από την δεύτερη Γιουβέντους, δεν θα δυσκολευτεί να κλειδώσει τον τίτλο, αρκετές αγωνιστικές πριν την λήξη. Έχει σκοράρει και στις 27 μέχρι στιγμής αγωνιστικές, διαθέτοντας επιθετική πολυφωνία. Την τρίτη αγωνιστική ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και έκτοτε δεν ξανακοίταξε πίσω. Πως να το κάνει αφού τρέχει σερί 17-3-0(!) στα τελευταία 20 της Serie A.

Σημείο: Υπάρχουν ελάχιστες ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στην Ίντερ. Η Μπολόνια είναι μια από αυτές. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.82 στην Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Άνχελ Κορρέα (29 – Ατλ. Μαδρίτης), Ντάλει Μπλιντ (34 – Χιρόνα), Ρόι Μακάαι (49), Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν (49)

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Click to comment

Trending