Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Βήμα τίτλου στο 1.70

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με Μπάγερν στο μενού και την Άρσεναλ στην φωτογραφία.

Προγνωστικά: Ο Χοσέ έρχεται με στήλη και σούπερ επιλογές σε Μόναχο και Λονδίνο.

Προγνωστικά: Βγάζει αντίδραση η Μπάγερν

Έβγαλε αντίδραση η Μπάγερν και πήρε την πρόκριση για τους 8 του Champions League. Το γκολ του Κέιν έλυσε τον γόρδιο δεσμό και μετά όλα έγιναν εύκολα. Στο πρωτάθλημα πάντως το έργο έχει ζορίσει καθώς η Λεβερκούζεν βρίσκεται πλέον στο +10. Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος σήμερα και σίγουρα το εμπόδιο της Μάιντζ δεν φοβίζει. Στα σχοινιά οι φιλοξενούμενοι με τον υποβιβασμό να φαντάζει πιο πιθανός απο ποτέ. Αναμένω ξέσπασμα της Μπάγερν και στα προγνωστικά θα κυνηγήσουμε νίκη με δύο γκολ διαφορά και πάνω.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! 

 

Προγνωστικά: Εμφατική η Άρσεναλ

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από το Σέφιλντ η Άρσεναλ σκοράροντας έξι φορές με την επιθετική της γραμμή να βγάζει φωτιές στα τελευταία παιχνίδια. Στο κυνήγι της κορυφής οι κανονιέρηδες καλούνται να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στη Μπρέντφορντ Στο +6 απο την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν αμυντικά για να κάνουν την έκπληξη. Ρέστα τίτλου δίνει η Άρσεναλ πάμε σε άσο με -1,5 χάντικαπ που παίζει σε καλή απόδοση.

Μονό
16:30

Μπάγερν Μονάχου – Μάιντς

1 (-1,5)

1.70
BET: 20 units
Μονό
19:30

Άρσεναλ – Μπρέντφορντ

1 (-1,5)

1.70
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending