Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το κάνει ξανά ο Λετονός

Προγνωστικά μπάσκετ με την Γκέτινγκεν και την Ουλμ να είναι στη φωτογραφία ως ομάδες μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο Dogass με επιλογές από την αναμέτρηση της Ουλμ με τη Γκέτινγκεν

Προγνωστικά μπάσκετ: Υπάρχουν σουτέρ στα 2.11; Υπάρχουν!

Καλημέρα σε όλους. Εκτός αποστολής ο Σπανιόλο οπότε, ως μη γενόμενη η χθεσινή στήλη. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ, με κεκτημένη ταχύτητα από το ΑΠΟΛΥΤΟ της Πέμπτης, θα πάμε με ειδικά παικτών.

Δε θέλω να γράφω αρκετά. Η επιλογή μου είναι από την αναμέτρηση της Γκετινγκεν με την Ουλμ. Δε θα ασχοληθώ με σημείο καθώς, υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Ουλμ να υπερέχει. Σήμερα θα εστιάσω στον Κάρλις Σίλινς, το Λετονό ύψους 2.11 όπου θα βρει μπροστά του τον πιο δυναμικό ψηλό της διοργάνωσης, την ευχάριστη έκπληξη του Eurocup Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός θα δυσκολευτεί απέναντι στον Σίλινς καθώς, ο Λετονός σουτάρει πάρα πολύ από τη γραμμή του τριπόντου. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του έβαλε ο Σίλινς 21 πόντους με 4/4 τρίποντα! Με δεδομένη τη συνέπεια που βρίσκει σκορ ο Σίλινς, δε θα μου κάνει εντύπωση να βρει το χέρι του εκ νέου. Εμείς θα πάμε με τα over 1,5 τρίποντά του στο εξαιρετικό 3.25 και στο combo με τους over 11,5 πόντους και over 0,5 εύστοχο τρίποντο.

Μονό
19:30

Ουλμ – Γκέτινγκεν

Σίλινς over 11,5 πόντοι & over 0,5 εύστοχο τρίποντο

1.75
BET: 20 units
Μονό

Ουλμ – Γκέτινγκεν

Σίλινς over 1,5 εύστοχο τρίποντο

3.25
BET: 40 units
Μονό
19:30

Ουλμ – Γκέτινγκεν

Σίλινς over 2,5 εύστοχα τρίποντα

8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending