Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα το ξανακάνει ο Τερίμ

Προγνωστικά στοιχήματος με τον Τερίμ στην φωτογραφία.

Ντέρμπι… αιωνίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα των play off και ο Νικόλας Κλάδος έχει προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Καλησπέρα σε όλους. Πρεμιέρα στα play off της Stoiximan Super League και η μάχη για το πρωτάθλημα έχει ανάψει. Πάμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκίνημα από το Φάληρο και το ντέρμπι των αιωνίων. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη μάχη για τον τίτλο και ένα τρίποντο θα είναι ότι πρέπει. Δεδομένου βέβαια ότι η ΑΕΚ νωρίτερα θα έχει περάσει από τη Λαμία και δεν θα πω περισσότερα. Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη ήταν κακός. Είχε τον αέρα από το ελληνικό πρωτάθλημα και μόλις αντιμετώπισε μια ομάδα δουλεμένη εδώ και ένα χρόνο, έχανε 0-2 στο ένατο λεπτό.

Τώρα βέβαια μιλάμε για πρωτάθλημα και τον μόνο εγχώριο τίτλο που διεκδικεί. Υπάρχει κούραση και κακή ψυχολογία και θεωρώ πως ο Τερίμ είναι μανούλα στο να τα εκμεταλλευτεί. Πολλοί τον λένε ταβερνιάρη αλλά ας δούμε το βιογραφικό και τις παραστάσεις που έχει.

Δίνω το προβάδισμα στους «πράσινους». Βέβαια αν το διπλό ήταν κοντά στο 3.00 θα το έβαζα με κάλυψη στην ισοπαλία. Το έχω βρει στο 4.00 στην Bet365 και θα το τιμήσω με όσο ρίσκο αυτό εμπεριέχει.

ΠΑΟΚ – Άρης

Ντέρμπι αιωνίων ξανά, σε άλλη πόλη αλλά με ίδια αντιπαλότητα. ΠΑΟΚ – Άρης και δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Φιναλίστ ο Άρης, διεκδικητής τίτλου ο ΠΑΟΚ και τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη έχουν αλλάξει καθώς και οι δυο δεν έχουν χάσει τη χρονιά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτός που το θέλει πάση θυσία είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλει το τρίποντο για να μείνει στην κορυφή και για να σωπάσει την όποια γκρίνια από την ήττα της Πέμπτης. Ας μην γελιόμαστε, δεν ήταν ΠΑΟΚ αυτό που είδαμε στην Κροατία. Από την άλλη ο Άρης έχει την πέμπτη θέση σχεδόν κατοχυρωμένη και θέλει απλά να χαλάσει τα σχέδια του αιώνιου αντιπάλου. Δεν τους αδικώ.

Για σημείο, τα βλέπω και τα τρία. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θα πάω με το goal/goal & over 2,5 που το θεωρώ πολύ πιθανό να εμφανιστεί ίσως και νωρίς στο παιχνίδι σε απόδοση 2.37.

Θα το ξανακάνει ο ΤερίμΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Θα το ξανακάνει ο Τερίμ

Μονό
20:30

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 

2

4.00
BET: 10 units
Combo
21:00

ΠΑΟΚ – Άρης 

Goal/goal & over 2,5

2.37
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending