Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνέχεια στα ταμεία με τριάδα στο 4.08!

προγνωστικά στοιχήματος

Μετά το χθεσινό ταμείο, ο Fotaras14 επανέρχεται με νέα τριάδα, με αναμετρήσεις από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία!

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη των φαβορί

Καλησπέρα στο κόσμο του koubanezos.gr! Με επιτυχία έκλεισε το Σάββατο, κάτι που πρέπει να συνεχιστεί και σήμερα Κυριακή όπου το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι πραγματικά γεμάτο ματσάρες! Πάμε λοιπόν να δούμε τη τριάδα μας από τα προγνωστικά στοιχήματος σε απόδοση που τετραπλασιάζει το ποντάρισμα!

Τριάδα στο 4.08

Πρώτη αναμέτρηση από τη Γαλλία και τη Ligue 1, με την Παρί να υποδέχεται τη Ρεμς στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ! Η πρωτοπόρος έχει χάσει κάποιους βαθμούς το τελευταίο διάστημα, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι με τη σημερινή της αντίπαλο δεν έχει περιθώρια να χάσει και άλλους. Στοιχηματικά λοιπόν ποντάρω στον άσο με το over 1,5!

Δεύτερο ματς απ,ό την Ιταλία και τη Serie A με τη Μίλαν να υποδέχεται την Έμπολι! Ποντάρω στη νίκη της γηπεδούχου καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο πλευρών! Άσος & over 1,5, combo που φτάνει το 1.60 στην Betshop!

Τρίτη αναμέτρηση από Ισπανία και το ματς ανάμεσα στη «βασίλισσα» Ρεάλ και τη Θέλτα. Εύκολη απόφαση, καθώς η Ρεάλ δεν έχει πλέον αλλά περιθώρια λαθών! Νίκη των γηπεδούχων και over 1,5, κλείνοντας έτσι την αποψινή τριάδα μας!

Συνέχεια στα ταμεία με τριάδα στο 4.08!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Συνέχεια στα ταμεία με τριάδα στο 4.08!

Τριάδα απόδοσης 4.08
14:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς

1 & over 1,5

1.70
16:00

Μίλαν – Έμπολι

1 & over 1,5

1.60
19:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα

1 & over 1,5

1.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending