Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Combo στα μέτρα της ΑΕΚ

προγνωστικά κληματσούδας με τον Αλμέιδα στη φωτογραφία.

Λαμία και ΑΕΚ ανοίγουν την αυλαία των play off και ο Θάνος Κληματσούδας ποντάρει σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εκκίνηση για τα play off της Stoiximan Super League και θα δοκιμάσω την τύχη μου σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική.

 

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

 

Combo στα μέτρα της ΑΕΚ

Με την αναμέτρηση Λαμία – ΑΕΚ θα ασχοληθώ, ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο διαθέτει ξεκάθαρο και ευδιάκριτο φαβορί. Συν τοις άλλοις, η αποχώρηση του Καρλίτος, αλλά και το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, βοηθούν ακόμη περισσότερο την Ένωση.

Για τον Ματίας Αλμέιδα είναι η ευκαιρία να εκκινήσει με το δεξί η ομάδα του, καθώς ακολουθούν οχτώ συναπτά ντέρμπι. Διόλου εύκολο έργο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει από νωρίς πως δεν αστειεύεται. Γι’ αυτό και θα την στηρίξω με τετραπλό combo.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Combo
17:00

Λαμία – ΑΕΚ

2 & over 1,5 & ΑΕΚ over 3,5 κόρνερ & ΑΕΚ over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending