Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μελετημένα προγνωστικά: Σούπερ combo στη Λαμία

μελετημένα προγνωστικά

Σέντρα για τα play off της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ να ταξιδεύει στη Λαμία. Σούπερ combo στο 1.95 έχει ο Fidel.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Τα χθεσινά μελετημένα προγνωστικά ασχολήθηκαν με τη Serie A και την αναμέτρηση Μπολόνια – Ίντερ, ενώ σήμερα θα γίνει επιστροφή στην αγαπημένη Stoiximan Super League με την αναμέτρηση ΛαμίαΑΕΚ, που ανοίγει την αυλαία των play off του πρωταθλήματος.

Πέρασε εύκολα στην κανονική διάρκεια

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι σε εκείνη του Λεωνίδα Βόκολου πριν μερικές εβδομάδες για το πρωτάθλημα. Το τελικό 3-1 για την Ένωση είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σβηστές τις μηχανές, ενώ οι γηπεδούχοι δεν είχαν και τα «βαριά» χαρτιά τους (Καρλίτος, Τσιλούλης).

Ο πρώτος πλέον έχει αποχωρήσει, οπότε δεν θα φανεί επικίνδυνος σε κανέναν αντίπαλο. Ακόμη κι αν αγωνιζόταν βέβαια, η ομάδα της Αθήνας έχει την ποιότητα, αλλά και το know how για να πάρει το διπλό και να εκκινήσει με το δεξί στη μίνι διαδικασία των play off.

Κρατάω το διπλό με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο για την Ένωση, περιμένοντας και δύο κόρνερ στο πρώτο μέρος για την Ένωση.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
17:00

Λαμία – ΑΕΚ

2 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο & ΑΕΚ over 1,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο

1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending