Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρεις δυάδες και τρία μονά μέχρι 6.00

προγνωστικά στοιχήματος με Χάλαντ και Νιούνεζ στην εικόνα.

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές επιλογές σε δυάδες και ειδικά, εντός και εκτός Ευρώπης, έχει για σήμερα o Φώτης Μερτζανίδης.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Κάτι βγάλαμε χθες, αφού πέρασαν και τα δύο τα γερμανικά (Λειψία και Μπάγερν) ενώ η Άρσεναλ μπορεί να άργησε αλλά βρήκε το γκολ της νίκης. Δοκάρι είχαμε στο Λονδίνο με την Πάλας, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Λούτον ενώ χάθηκε και το αμφίτερμα στο Σασουόλο – Φροζινόνε με χαμένο πέναλντι στην εκπνοή του αγώνα για τους φιλοξενούμενους. Κυριακή σήμερα και έχουμε αρκετούς αγώνες να ασχοληθούμε. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

  • Ξεκινάμε με την Αγγλία αφού έχουμε ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ματς που θα κρίνει αρκετά τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού δεν θα μας φανεί και πολύ περίεργο εάν κάποια από τις δύο δεν ηττηθεί ξανά μέχρι τέλους. Οι απουσίες των γηπεδούχων είναι αρκετές και κομβικές αφού τραυματίες είναι οι βασικοί Άλισον, Άαρνολντ, Ζότα, Μάτιπ, Τιάγκο με τους τελευταίους δύο να είναι καιρό εκτός. Έχει μάθει να ζει με τις απουσίες η Λίβερπουλ, αλλά θεωρώ ότι στο ντέρμπι οι «πολίτες» θα χαμογελάσουν. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία.

  • Μένουμε στην Αγγλία αφού η Άστον Βίλα θα υποδεχτεί την Τότεναμ σε ακόμα μία μάχη, αυτήν της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση τους και όχι στην άμυνα αφού εκεί δείχνουν ότι πονάνε περισσότερο. Δύσκολα θα δούμε χαμηλό σκορ για αυτό επιλέγω το goal/goal με το over 2,5.

  • Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ θα υποδεχτεί την Μπέρνλι με τους φιλοξενούμενους να καίγονται για βαθμούς. Οι επιστροφές του Πακετά και του Αντόνιο φαίνεται πως πιάσανε τόπο αφού κερδίσανε δύο συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα με επιβλητικά σκορ οι γηπεδούχοι. Σε καλύτερο φεγγάρι τα «σφυριά», τα οποία μοιάζουνε να πατάνε καλύτερα από την αρμάδα του Κομπανί που βρίσκεται στην τελευταία θέση.

  • Στην Ιταλία η Μίλαν θα υποδεχτεί την Έμπολι, η οποία μας απογοήτευσε την προηγούμενη εβδομάδα αφού ηττήθηκε από την Κάλιαρι με 0-1. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και μάλλον την πρόκριση κόντρα στην Σλάβια Πράγας μεσοβδόμαδα και σήμερα παρά την απουσία του Λεάο θεωρώ πως θα βγουν νικητές. Αφού ο Πορτογάλος νεαρός είναι εκτός θεωρώ θα «φορτώσουν» περισσότερο την δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα ο Πούλισικ να σκοράρει ή να μοιράσει κάποιο γκολ. Ποντάρουμε σε αυτήν την επιλογή αλλά και στον άσο.

  • Στην Μαδρίτη η Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Θέλτα και θα τα δώσει όλα για την νίκη, αφού Χιρόνα και Μπαρτσελόνα κυνηγάνε και περιμένουν το στραβοπάτημα. Όλοι είδαμε τον τρόπο που δεν κέρδισε η ομάδα του Αντσελότι την προηγούμενη εβδομάδα και θεωρώ πως δεν χάνει βαθμούς σήμερα. Άσο βλέπω με χάντικαπ και θα το τιμήσω με κάλυψη.

  • Εκτός Ευρώπης τώρα και συγκεκριμένα στην Αμερική, το Νάσβιλ θα υποδεχτεί τη Λος Άντζελες Γκάλαξι. Παιχνίδι που θεωρώ πως ξεκινάει από το 1-1 αφού και οι δύο ομάδες φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο.

  • Τέλος κλείνουμε με το Δε ΣτρονγκεστΜπολιβάρ, τις δύο δυνάμεις του βολιβιανού ποδοσφαίρου. Χαρίζουν αρκετά γκολ και θέαμα κάθε φορά που συναντιούνται αφού το μεγάλο τους όπλο είναι η επίθεση. Ακόμα ένα παιχνίδι που θεωρώ θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Δυάδα απόδοσης 2.63
15:00

Άστον Βίλα – Τότεναμ

Goal/goal & over 2,5

1.55
16:00

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι

1

1.70
BET: 20 units
Ειδικό
16:00

Μίλαν – Έμπολι

Γκολ ή ασίστ Πούλισικ

2.10
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.17
16:00

Μίλαν – Έμπολι

1

1.45
19:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα

1 (-1 ΑΗ)

1.50
BET: 25 units
Μονό
17:45

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

2 dnb

1.70
BET: 35 units
Fun bet
17:45

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Χάαλαντ 3+ σουτ στην εστία

6.00
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
21:00

Νάσβιλ – Λος Άντζελες Γκάλαξι

Goal/goal

1.60
23:30

Δε Στρόνγκεστ – Μπολιβάρ

Goal/goal

1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending