Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νιούκαστλ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Τσέλσι – Νιούκαστλ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην σπουδαία αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα στους Λονδρέζους και τις «καρακάξες»

ΤΣΕΛΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (40.341), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Τζον Μπρουκς.
  • Πρώτος γύρος: Νιούκαστλ – Τσέλσι 4-1.
  • Στο Carabao Cup: Τσέλσι – Νιούκαστλ 1-1 (4-2 πέναλτι).
  • Η Νιούκαστλ είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς απέναντι στην Τσέλσι.
  • Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπρέντφορντ, φεύγοντας από το «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι Στάντιουμ» με την ισοπαλία. Η Τσέλσι ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με γκολ του Τζάκσον στο 35’. Ωστόσο οι γηπεδούχοι όχι μόνο ισοφάρισαν το παιχνίδι με τον Ρόεσλεβ Ράσμουσεν στο 50’, αλλά έφτασαν και στην ανατροπή με γκολ του Βισά στο 69’. Τελικά ο Ντισασί έσωσε τον βαθμό στο 83’ για τους «μπλε», διατηρώντας τους στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Τζέιμς, Ενκουνκού, Τσίλγουελ, Φοφανά, Λάβια και Ουγκοτσούκου, ενώ οι Κόλγουιλ, Μπαντιασίλ και Τσουκουεμέκα λόγω τραυματισμού κι ο Γκάλαχερ λόγω ασθένειας είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πέτροβιτς – Ζιστό, Ντισασί, Σίλβα, Κουκουρέγια – Φερνάντεζ, Καϊσέδο – Στέρλινγκ, Πάλμερ, Μούντρικ – Τζάκσον.

Ρεπορτάζ Νιούκαστλ

Καιρό είχε να κάνει τόσο πειστική εμφάνιση στο πρωτάθλημα η Νιούκαστλ, όσο αυτή απέναντι στη Γουλβς την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Χάου έδειξε μεγάλη αποτελεσματικότητα και πήρε τη νίκη με 3-0 έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Ίσακ πέτυχε το 11ο γκολ του στην σεζόν στο 14’, ενώ ο Γκόρντον έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 33’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε o Λιβραμέντο στις καθυστερήσεις, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Νιούκαστλ. Με αυτό το τρίποντο οι «καρακάξες» έφτασαν τους 40 βαθμούς και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Stat attack: Τρέχει σερί εννιά αγώνων πρωταθλήματος με over 2,5 γκολ, οκτώ από τους οποίους είχαν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Πόουπ, Ζοέλιντον, Τρίπιερ, Γουίλσον και Τάργκετ, αλλά κι ο Χολ λόγω δανεισμού από την Τσέλσι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Λιβραμέντο, Σερ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ – Μέρφι, Γκόρντον, Ίσακ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Τσέλσι – Νιούκαστλ

Αμφότερες προσπαθούν να μείνουν ζωντανές στη μάχη της Ευρώπης, με την Τσέλσι να έχει χάσει σημαντικό έδαφος. Αυτή την στιγμή η Νιούκαστλ δείχνει να πατά καλύτερα, έχοντας χτίσει παράλληλα ένα μικρό αήττητο σερί κόντρα στους «μπλε». Μπορεί να το συνεχίσει επειδή είναι πιο σοβαρή ομάδα και αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα τραυματισμών. Θα πάμε με το Χ2 στο 1.85 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending