Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Breaks στον 3ο γύρο του Indian Wells

Ψαγμένη ειδική επιλογή από τον 3ο γύρο του Indian Wells στα σημερινά προγνωστικά τένις έχει ο Bilias1974.

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Indian Wells

Καλημέρα σε όλους,

Κύριος αποδείχτηκε ο Μονφίλς και επικράτησε επί του Χουρκάζ έστω και αν χρειάστηκε τρίτο σετ αλλά και πιθανό τραυματισμό που φάνηκε να έχει ο Πολωνός αντίπαλος του προς το τέλος του αγώνα.

Αλλά έτσι είναι το στοίχημα στο τένις, με τον ίδιο τρόπο που μπορεί να κερδίσεις ένα στοίχημα μπορεί και να το χάσεις όπως ακριβώς το πάθαμε με την προηγούμενη επιλογή νικητή που είχαμε στα προγνωστικά τένις, τον Έβανς στο παιχνίδι εναντίον του Σαφιούλιν.

Σε αγώνες του 3ου γύρου θα κοιτάξουμε πλέον στο Indian Wells και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν του Ρώσου Μεντβέντεφ εναντίον του Αμερικανού Κόρντα.

Ο Ρώσος, νο4 στον κόσμο και ένα από τα φαβορί σίγουρα για την κατάκτηση του τουρνουά, κέρδισε μεν σε 2 σετ τον «χωματά» Καρμπάγιες Μπαένα στον 1ο γύρο αλλά δεν έθελξε με την απόδοση του.

Μάλιστα χρειάστηκε να καταφύγει στις συνηθισμένες του τακτικές αποπροσανατολισμού του αντιπάλου όταν δέχτηκε break στο 2ο σετ και άρχισε να γκρινιάζει για τον φωτισμό του γηπέδου την στιγμή που σέρβιρε ο Μπαένα για να τον ισοφαρίσει. Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε διακοπή 10 λεπτών και με την επιστροφή τους στο κορτ o Μεντβέντεφ κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του Μπαένα σερβίροντας στην συνέχεια για την νίκη.

Ο Κόρντα στο προηγούμενο γύρο έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση απέναντι σε έναν άλλο Ρώσο, τον Σαφιούλιν, του οποίου επικράτησε με 2-0 σετ «σπάζοντας» του το σερβίς συνολικά 4 φορές.

Η εκτίμηση μας στα σημερινά προγνωστικά τένις είναι ότι ο Κόρντα έχει τα φόντα να δυσκολέψει το φαβορί Μεντβέντεφ και θα επιλέξουμε να τον στηρίξουμε προβλέποντας ότι θα κάνει πάνω από 1.5 breaks στο σερβίς του Ρώσου σε απόδοση 1.81 όπως την βρίσκουμε στην Winmasters.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Παιχνίδι με breaks στον 3ο γύρο του Indian Wells!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Παιχνίδι με breaks στον 3ο γύρο του Indian Wells!

Περισσότερα

Click to comment

Trending