Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Αμπασκάλ σε δημοσιογράφο: «Ρώτα την γυναίκα σου, αν δεν είναι πιο ευτυχισμένη όταν λείπεις από το σπίτι»

 

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ που κάθισε στον πάγκο του Βόλου από τον Ιούλιο ως τον Δεκέμβριο του 2021, απολύθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας αυτή την Δευτέρα (11/03) μετά από μια σειρά απογοητευτικών αποτελεσμάτων, με αποκορύφωμα την ήττα από την νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου Φάκελ Βορόνεζ.

Αυτή η ήττα άφησε την Σπάρτακ Μόσχας στην 7η θέση της ρωσικής Premier League με 31 βαθμούς σε 20 αγώνες, δέκα αγωνιστικές πριν από το τέλος μιας διοργάνωσης.

Η απογοήτευση της τελευταίας ήττας και η αντίδραση των οπαδών, συνεχίστηκαν και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Αμπασκάλ να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με έναν Ρώσο δημοσιογράφο που φαίνεται να ρώτησε τον πρώην προπονητή του Βόλου:

-«Την περασμένη εβδομάδα φέρατε ισοπαλία με τη Ζενίτ και τώρα χάσατε από την Φάκελ με εσένα στον πάγκο. Μπορεί να παίζει καλύτερα η Σπαρτάκ όταν δεν είσαι εκεί;»

-Ο Αμπασκάλ τότε απάντησε στο ίδιο ύφος: «Μπορείς να ρωτήσεις την γυναίκα σου, αν δεν είναι πιο ευτυχισμένη χωρίς εσένα;»

«Στην ζωή μου έχω γνωρίσει πολλούς έξυπνους ανθρώπους που σε ιδιαίτερες στιγμές ήξεραν πώς να χρησιμοποιούν τις σωστές λέξεις.

Αυτό είναι παράδειγμα για άλλους…», πρόσθεσε ο Σεβιγιάνος κόουτς.

«Υπάρχουν ρωγμές στον γάμο σου με τη Σπαρτάκ. Δεν νομίζεις;» συνέχισε o δημοσιογράφος.

«Εσύ συνεχίζεις να ρωτάς!», είπε στην συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός.

Trending