Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε δύο ηπείρους στο 2.75

προγνωστικά στοιχήματος

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά στοιχήματος σε Champions League Ασίας και Ευρώπης έως 2.75.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεκίνημα δυνατό με Ασία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης σήμερα με παιχνίδια σε Ασία και Ευρώπη και σεντόνι σε δύο ηπείρους. Έχουμε ωραία πραγματάκια από τα ματς αυτά, οπότε πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Ουλσάν με τη Γεονμπούκ. Δεύτερο μέρος ενός ζευγαριού με τρομερό ενδιαφέρον. Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για την αναμέτρηση και τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες. Βέβαια, κοινό χαρακτηριστικό των δύο είναι η αμυντική τους εικόνα που δεν είναι καλή. Οι γηπεδούχοι δέχονται πανεύκολα φάσεις και θα έπρεπε να ηττηθούν τόσο στην Ιαπωνία απέναντι στην Κόφου όσο και στο πρώτο ματς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα με μεγάλη αφέλεια και δείχνει πως η αμυντική της σταθερότητα έχει χαθεί. Ένα γκολ να μπει πριν το 60′ και το ματς θα πάρει φωτιά, οπότε η επιλογή του goal/goal ή over 2,5 έχει αξία.

Προγνωστικά στοιχήματος στο ντέρμπι της Σαουδικής Αραβίας

Προχωράμε με την αναμέτρηση το βράδυ ανάμεσα σε Αλ Ιτιχάντ και Αλ Χιλάλ. Τα έκαναν μαντάρα οι γηπεδούχοι στην πρώτη αναμέτρηση και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα τους ήταν κακή και με την αποβολή του Καντέ έγινε ακόμα χειρότερη. Στην αντίπερα όχθη, εξαιρετικά κυνική η παρέα του Μίτροβιτς αναμένεται να χτυπήσει στην αντεπίθεση και να «σκοτώσει» την αντίπαλο. Το αμφίτερμα ή οver 2,5 έχει αξία και μας κάνει μία ωραία δυάδα.

Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Πάμε και στα ευρωπαϊκά. Στο Μπαρτσελόνα – Νάπολι βλέπουμε δύο ομάδες με κοινά στοιχεία. Αμυντικά δεν πατάνε καθόλου μα καθόλου καλά και δεν κρατάνε τα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι είναι καταστροφικοί και δεν μπορούν να προσαρμοστούν μακριά από το «Καμπ Νου». Κερδίζουν με απίστευτη δυσκολία και γενικότερα είναι σε μία περίεργη κατάσταση. Στην ίδια φάση είναι και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι όμως δείχνουν μία ανάταση με τον Καλτσόνα και παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Στοιχηματικά έχει αξία ένα πονταρίσμα πάνω στον μεγάλο Οσιμέν και στην παραγωγικότητα της Νάπολι που αναμένεται να βρει χώρους ενώ μία ζαριά θα πάρει και η καλοπληρωμένη πρόκρισή της γιατί το κλίμα μυρίζει μπαρούτι στην Καταλονία και ο Τσάβι ενδέχεται να χαιρετήσει νωρίτερα από ότι πρέπει.

Δυάδα απόδοσης 2.40
12:00

Ουλσάν – Γεονμπούκ

Goal/goal ή over 2,5

1.65
21:00

Αλ Ιτιχάντ – Αλ Χιλάλ

Goal/goal ή over 2,5

1.40
BET: 30 units
Combo
22:00

Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Νάπολι over 0,5 & Οσιμέν over 0,5 σουτ στην εστία

2.20
BET: 30 units
Μονό
22:00

Μπαρτσελόνα – Νάπολι

Πρόκριση Νάπολι

2.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending