Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με οδηγό το 82% για το 6.50

προγνωστικά μπάσκετ με το eurocup και την ομάδα της Μπουργκ στην εικόνα.

Έναρξη εβδομάδας και ο Παναγιώτης Δοναντζής έχει προγνωστικά μπάσκετ στο Eurocup, με αποδόσεις μέχρι 6.50.

Προγνωστικά μπάσκετ: Γύρισε ο Κλαβέλ και εκτοξεύθηκαν επιθετικά

Καλημέρα σε όλους. Καινούργια εβδομάδα και καινούργιες προκλήσεις μας περιμένουν. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ, θα πάω σε μία επιλογή που δεν μπορούσα να αποφύγω.

Στην τελική ευθεία για να μάθουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το Eurocup και θα συνεχίσει του χρόνου στη Euroleague. Στην οχτάδα λοιπόν, η Μπουργκ που τερμάτισε πρώτη στο δεύτερο όμιλο αντιμετωπίζει την Προμετέι που τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο όμιλο.

Η ουκρανική ομάδα για να βρεθεί εδώ αντιμετώπισε τον Άρη σε νοκ άουτ αναμέτρηση όπου τον «ποδοπάτησε» με 95-67. Εδώ θα πάω σε μία επιλογή που έχει επαληθευτεί στο 82% των αναμετρήσεων της Προμετέι. Στο Eurocup, σκοράρει 88,8 πόντους κατά μέσο όρο, ένα νούμερο ασύλληπτο αν αναλογιστούμε τη δυναμική των ομάδων που αγωνίζονται. Το όριο που μας ενδιαφέρει, είναι το over 81,5 πόντων. Αυτό είναι το όριο που έχει επαληθευτεί 36/44 αγώνες που έχει δώσει φέτος. Μπροστά της θα βρει μία ομάδα που αρέσκεται και αυτή να τρέχει. Θεωρώ πως θα υπάρξει μεγάλο σκορ (την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο το βασικό line έχει ανέβει από το 166 στο 168). Τόσο μεγάλο, που ίσως ευνοήσει τους φιλοξενούμενους.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
20:30

Μπουργκ – Προμετέι

Προμετέι over 81,5 πόντοι

1.80
BET: 40 units
Combo
20:30

Μπουργκ – Προμετέι

2 & over 164,5 & under 178,5

6.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending