Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην σπουδαία μονομαχία μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΙΝΤΕΡ

Η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Wanda Metropolitano (Μαδρίτη, Ισπανία)
  • Το πρώτο ματς έληξε 1-0 υπέρ της Ίντερ.
  • Πρώτη συνάντηση των δύο σε ισπανικό έδαφος.

Ρεπορτάζ Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο βρίσκεται σε περίεργη φάση. Στο πρωτάθλημα είναι βυθισμένη στην αστάθεια, έχει προβλήματα στην άμυνα και δεν βρίσκει εύκολα νίκες και τρίποντα. Το Κύπελλο χάθηκε με άδοξο τρόπο και όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τσόλο, πλέον η Ευρώπη είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σώσει την φετινή σεζόν. «Η μάχη με την Ίντερ; Εγώ και οι παίκτες μου θα δώσουν έναν αγώνα μέχρι θανάτου, ξέροντας τη δύναμη που έχουν. Εάν θα είναι έτοιμος ο Γκριεζμάν για να αγωνιστεί; Ελπίζω ναι. Εάν δεν είναι, θα τον έχουμε στη διάθεσή μας απέναντι στην Μπαρτσελόνα…» τόνισε ο Αργεντίνος προπονητής σε δηλώσεις που γενικότερα συζητήθηκαν με έντονο ύφος καθώς η ομάδα δείχνει απάθεια. Στα ρεπορταζιακά, λείπει ο Χιμένεθ με Λεμάρ και Βιτόλο, είναι σταθερές απουσίες ενώ ο Αζπιλικουέτα θεωρείται αμφίβολος.

Stat attack: 4/5 άσσους μετράει, όλα τα ματς που κέρδισε ήταν για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Αζπιλικουέτα

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Όμπλακ, Βίτσελ, Ερμόσο, Σάβιτς – Γιορέντε, Λίνο, Ντε Πολ, Κόκε – Γκριεζμάν, Μπάριος, Μοράτα.

Ρεπορτάζ Ίντερ

Η Ίντερ πραγματικά «πετάει». Η ομάδα του Ιντζάγκι έχει μπορέσει να βρει τα πατήματα της και να πηγαίνει τρένο στην Ιταλία. Νίκες, νίκες και… μόνο νίκες μετράει το 2024, κάνει εντυπωσιακά πράγματα και θέλει να επαναλάβει και τον περσινό άθλο στην Ευρώπη, πηγαίνοντας στον τελικό. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν δε μετράει καμία εκτός έδρας ήττα, παίζει εξαιρετικά εκτός Σαν Σίρο και μοιάζει ασταμάτητη. Το Σάββατο επικράτησε της Μπολόνια και έδειξε εξαιρετικά σημάδια, εάν και έχασε Αρναούτοβιτς και Αγκούστο δύο πολύτιμα «γρανάζια» του πάγκου ενώ αναμένεται να προσεγγίσει το ματς συντηρητικά.

Stat attack: 6/6 «διπλά» κάνοντας απίστευτα πράγματα.

Απουσίες: Εκτός Αρναούτοβιτς, Αγκούστο, Σένσι και Κουαδράδο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σόμερ, Ατσέρμπι, Ντε Βράι, Μπαστόνι – Μπαρέλα, Τσαλχάνογκλου, Μικιταριάν, Ντι Μάρκο, Νταρμιάν – Λαουτάρο, Τουράμ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ

Περιέργο ματς. Η Ατλέτικο θα μπει δυνατά και αναμένεται να πιέσει, η Ίντερ είναι επικίνδυνη αλλά το βάθος της δεν δικαιολογεί το φοβερό σερί της. Καλύτερη επιλογή η ισοπαλία στο ημίχρονο και στο δεύτερο να γίνει η μάχη.

Περισσότερα

Click to comment

Trending