Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Πάμε να τον σώσουμε

 

Μπαίνουν στην “μάχη” της παραμονής οι κυανέρυθροι του Βόλου

Πολλά γράφτηκαν, άλλα τόσα και περισσότερα περίεργα έχουν ακουστεί, όμως η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει μέσα στο γήπεδο!

Και ο Βόλος αυτή την στιγμή κινδυνεύει να χάσει την κατηγορία με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Για να μην συμβεί αυτό, οι ποδοσφαιριστές του, το τεχνικό επιτελείο και όλοι όσοι βρίσκονται στο πλευρό αυτής της ομάδας, πρέπει να την σώσουν!

Έστω και με την άδικη πέρα ως πέρα εξοντωτική ποινή στην πλάτη της, έστω και με την κατάφορη αυτή αδικία που ευνόησε όσο δεν πάει μία βασική αντίπαλο για την παραμονή (Κηφισιά), οι κυανέρυθροι έχουν χρέος απέναντι στους εαυτούς τους (κυρίως) να σώσουν την παρτίδα και από εκεί και πέρα, άλλοι είναι αυτοί που θα καθορίσουν το μέλλον αυτής της ομάδας, καθώς και του Βολιώτικου ποδοσφαίρου, γιατί τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο ορισμένοι θέλουν να τα παρουσιάσουν ή όσο φαίνονται.

Μην ξεχνάμε ως πόλη του Βόλου τι ποδόσφαιρο έβλεπε πριν την συγκεκριμένη ομάδα στην Super League…

Αυτό είναι όμως ένα (σοβαρό) θέμα που θα μας απασχολήσει, μετά τα play-out και την κατάληξη της προσπάθειας της Βολιώτικης ομάδας.

Που καλό θα ήταν να είναι ευτυχείς, για ευνόητους λόγους…

Το “μίνι” πρωτάθλημα παραμονής ξεκινά λοιπόν, με την ομάδα του Βόλου να παίζει στην Τρίπολη με τον αδιάφορο – βαθμολογικά – Αστέρα.

Δεν ξέρουμε με τι διάθεση θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Ράσταβατς στον αγωνιστικό χώρο, ο Αστέρας θα είναι από τους ρυθμιστές της υπόθεσης παραμονής, από την στιγμή που δεν “καίγεται” βαθμολογικά.

Το παιχνίδι όπως έγινε ήδη γνωστό θα γίνει χωρίς κόσμο, από την στιγμή που το νέο σύστημα με τις κάμερες δεν είναι ακόμα πλήρης, κάτι που είδαμε (δυστυχώς) να συμβαίνει και στην Λμία στην πρεμιέρα των play-off.

Καλό για το Βόλο; Ποιος ξέρει… Σίγουρα όμως και στους ίδιους τους παίκτες δεν αρέσει να παίζουν σε ένα άδειο γήπεδο, χωρίς κόσμο, δίχως ένταση και παλμό.

Ας έρθει όμως έστω και με τις συνθήκες αυτές το “διπλό”!

Αγωνιστικά τώρα ο Χρήστος Κόντης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπαριέντος που αποβλήθηκε στο Φάληρο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και στον Ασεχνούν που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς αυτό.

Από εκεί και πέρα άλλα θέματα δεν υπάρχουν και όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι η παρτίδα θα σωθεί, για να αποκατασταθεί κατά κάποιο τρόπο και μία μεγάλη αδικία σε βάρος της…

 

Trending