Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Europa League + Conference League

Η δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση είναι εδώ! Και κάθε άλλο παρά παραγκωνισμένη θα την λέγαμε. Κορυφαίες ομάδες που είτε προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ, είτε είναι εδώ απευθείας διεκδικούν μια θέση στον ήλιο. Κάθε χρόνο συναρπαστικές μάχες λαμβάνουν χώρα και διαμορφώνουν την πιο αμφίρροπη διοργάνωση της Ευρώπης!

Η φάση των “16” ολοκληρώνεται σήμερα με τους επαναληπτικούς αγώνες να διεξάγονται στις ζώνες των 19:45 & 22:00. Οι μάχες γίνονται ολοένα και πιο συναρπαστικές! Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης παλεύουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση και εμείς στο koubanezos.gr σας προσφέρουμε, όπως κάθε Πέμπτη, τα πιο καυτά προγνωστικά για κάθε αγώνα.

Η διοργάνωση του Europa Conference League ίσως να μην είναι η πιο δημοφιλής διοργάνωση, αλλά προσφέρει άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια και δυνατές συγκινήσεις. Συχνά υποτιμάται, αλλά η ύπαρξη clubs όπως της Φιορεντίνα, της Λάτσιο, της Φενέρμπαχτσε και του Άγιαξ το αποδεικνύουν περίτρανα! Στο koubanezos.gr σας έχουμε κάθε Πέμπτη τα πιο έγκυρα προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια της φάσης των “16”, που ολοκληρώνεται απόψε.

Στο koubanezos.gr, έχουμε ετοιμάσει για εσένα μια σειρά από αναλυτικά προγνωστικά για όλα τα ζευγάρια των προημιτελικών, λαμβάνοντας υπόψη:



Περισσότερα

Click to comment

Trending