Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριγμα οι γηπεδούχοι στο 2.12

προγνωστικά europa league με την ομάδα της Γουέστ Χαμ στην εικόνα.

Τρία παιχνίδια από τη φάση των «16» σε Europa και Conference League απασχολούν τον Bats από το σημερινό πρόγραμμα.

Προγνωστικά europa league: Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Μετά το Champions League, και οι δύο ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις που ακολουθούν φτάνουν στην προημιτελική τους φάση, με ρεβάνς-φωτιά για τους «16». Πάμε να δούμε τα προγνωστικά europa league αυτής της γεμάτης ποδοσφαιρικά Πέμπτης.

Στο ανατολικό Λονδίνο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για δεύτερη φορά φέτος. Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ομίλων (1-2, 2-0), τα «σφυριά» ηττήθηκαν με 1-0 στη Γερμανία και θα κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα του Μόγες αρχίζει να καθιερώνεται ως μια σημαντική δύναμη στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια με προκρίσεις στα ημιτελικά του Europa League (2021-22) και φυσικά την κατάκτηση του Conference League (2022-23). Η δυναμική της εντός έδρας σε συνδυασμό με την κακή εικόνα της Φράιμπουργκ μακριά από το γήπεδό της, αλλά και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων γέρνουν την πλάστιγγα προς τα αριστερά. Θα πάρουμε την πρόκριση της Γουέστ Χαμ στο 2.11 της WinMasters. Επιπλέον, μετά τις 15 τελικές στο πρώτο παιχνίδι της Γερμανίας, θα προσθέσουμε μία ακόμη και θα επιλέξουμε τις 16+ τελικές της γηπεδούχου στο 2.00 της Novibet.

Προγνωστικά europa league: Σλάβια Πράγας – Μίλαν

Δύσκολα τα πράγματα για την Σλάβια Πράγας μετά την ήττα με 4-2 από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο». Μετά τη Ρεν, οι «ροσονέρι» πήραν σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς και κόντρα στους Τσέχους, οι οποίοι μετά την κόκκινη του Ντιούφ στο 26’ θα μπορούσαν να έχουν διασυρθεί. Έβγαλαν χαρακτήρα πάντως και μείωσαν την ζημιά, διατηρώντας έστω και λίγες ελπίδες πρόκρισης. Θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους, καθώς στην έδρα τους παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο φέτος. Αντίθετα, η Μίλαν ζορίζεται σημαντικά εκτός έδρας, και δεδομένου ότι τη βολεύει η ισοπαλία (ή ακόμα κι η ήττα με ένα γκολ διαφορά) μάλλον δεν αξίζει τον τίτλο του φαβορί απόψε. Γι’ αυτό θα στηρίξουμε με κάλυψη τους γηπεδούχους, παίρνοντας το combo 1Χ & over 2,5 στο 2.12 της Stoiximan.

Άστον Βίλα – Άγιαξ στο conference 

Κλείνουμε με μια αναμέτρηση από το Conference League, ίσως και την πιο ενδιαφέρουσα απόψε. Η Άστον Βίλα απέσπασε λευκή ισοπαλία στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ και μπαίνει στη ρεβάνς με προβάδισμα πρόκρισης. Μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Τότεναμ για το πρωτάθλημα, οι «βίλανς» θα ψάξουν την αντίδραση με μια εντός έδρας νίκη και πρόκριση κόντρα στον Αίαντα. Μπορεί οι Ολλανδοί σαν μέγεθος να είναι αρκετά ανώτεροι από την Άστον Βίλα, όμως ποιοτικά οι αποδόσεις αποτυπώνουν τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Περιμένουμε η ομάδα του Έμερι να παρουσιάσει σοβαρό πρόσωπο και να μην αφήσει περιθώρια στον Άγιαξ που δε λέει να σηκώσει κεφάλι φέτος. Πάμε με το combo 1 & over 2,5 στο 1.93 της Stoiximan.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
19:45

Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Πρόκριση Γουέστ Χαμ

2.11
BET: 29 units
Ειδικό
19:45

Γουέστ Χαμ – Φράιμπουργκ

Γουέστ Χαμ 16+ προσπάθειες για γκολ

2.00
BET: 30 units
Combo
19:45

Σλάβια Πράγας – Μίλαν

1Χ & over 1,5

2.12
BET: 29 units
Combo
22:00

Άστον Βίλα – Άγιαξ

1 & over 2,5

1.93
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending