Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα και καρέ μονών μέχρι 13.00

Προγνωστικά στοιχήματος με δυάδα σε γκολ, σκόρερς και combo παικτών από τον Στέλιο Ραδιόπουλο στην αγαπημένη του Γερμανία.

Προγνωστικά Γερμανίας: Δυάδα με αμφίσκορα στη Zweite

Καλημερίζω άπαντες. Η υπόσχεση που δόθηκε τη Τρίτη για άμεση επαναφορά σε θετικό πρόσημο για τα προγνωστικά γερμανίας κρατήθηκε, αφού το buzzer beater της Σααρμπρίκεν και η μεγάλη της πρόκριση στα ημιτελικά του DFB Pokal, πλήρωσε το bet builder που προτάθηκε.

Δυάδα και καρέ μονών μέχρι 13.00

Επιστροφή λοιπόν στα εθνικά πρωταθλήματα, μετά από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μεσοβδόμαδα, και όπως κάθε Παρασκευή πάμε αμέσως στα προγνωστικά Γερμανίας με αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα από Zweite και Bundesliga.

Πάντερμπορν – Μπράουνσβαϊγκ

H 26η αγωνιστική ξεκινά με δύο αναμετρήσεις με κοινό παρανομαστή. Κοντράρονται ομάδες που αναζητούν την άνοδο (Φορτούνα και Πάντερμπορν) με ομάδες που προσπαθούν να παραμείνουν στη κατηγορία (Όσναμπρικ και Μπράουνσβαϊγκ αντίστοιχα).

Η Πάντερμπορν έχασε προ εβδομάδος κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της ένα μεγάλο τρίποντο στη Σάλκε, δεχόμενη την ισοφάριση στη τελευταία φάση του αγώνα. Παρόλα αυτά, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τρίτη θέση, είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά με μόλις πέντε νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις στην έδρα της, παραμένει στα μάτια μου αναξιόπιστη. Η Μπράουνσβαϊγκ βολεύεται και αποδίδει σαφώς καλύτερα, όταν έχει το ρόλο του αουτσάιντερ, γεγονός που φάνηκε και στο τελευταίο χρονικό της ματς, αφού υποδεχόμενη τη Χάνσα ηττήθηκε, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία. Δεν θα ρισκάρω πρόβλεψη, το αμφίσκορο προσφέρεται σε τίμια απόδοση.

Όσναμπρικ – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Στο άλλο ματς το απόγευμα η Όσναμπρικ παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά για παραμονή στη κατηγορία φιλοξενώντας τη Φορτούνα του εκπληκτικού φέτος Τζόλη των 14 γκολ και 5 ασίστ. Οι δύο αντίπαλοι κυνηγούν διαφορετικούς στόχους, σαφέστατα η ομάδα του Ντίσελντορφ είναι πιο ποιοτική και διαθέτει την πιο παραγωγική ομάδα της κατηγορίας, αλλά οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα σερί τεσσάρων αήττητων αγώνων στην έδρα τους, ενώ κάθε φορά που παίζουν φέτος με ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στη πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, δεν χάνουν. Και εδώ οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο, θα αποφύγω όμως το σημείο. Αρκετά γκολ βλέπω στο ματς, βάσει της αδυναμίας αμφότερων να αμυνθούν σωστά, οπότε θα συμπληρώσω τη δυάδα ζητώντας από ένα γκολ εκατέρωθεν στο ματς.

Πέραν της δυάδας στη Zweite, σήμερα έχω και δύο προτάσεις που αφορούν σκόρερς. Για τον Χρήστο Τζόλη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, καθώς είναι ο παίκτης, ο οποίος λόγω ταχύτητας παίζει εκπληκτικά τη κόντρα είτε σκοράροντας είτε σερβίροντας τα γκολ στους συμπαίκτες του. Ο Ένγκελχαρτ είναι με διαφορά ο καλύτερος σκόρερ της Όσναμπρικ και σε τρομερή κατάσταση σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στο τελευταίο χρονικά ματς της ομάδας του εναντίον της Καϊζερσλάουτερν. Ο δε Κινσόμπι της Πάντερμπορν κάνει πολύ καλή σεζόν, ήταν μαλιστα ο καλύτερος παίκτης της εναντίον της Σάλκε, όπου και σκόραρε, στην απόδοση που προσφέρεται για να το πετύχει εκ νέου σήμερα, δεν χρειάζεται να σκεφτώ πολλά για να τον τιμήσω.

Ένα bet builder και μια value επιλογή από την Bundesliga

H 26η αγωνιστική ανοίγει στην Κολωνία, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Λειψία. Βίοι αντίθετοι για τις δύο αντιπάλους, με κοινό στοιχείο όμως την απόλυτη ανάγκη συγκομιδής βαθμών. Οι γηπεδούχοι κρατούν σταθερά τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής, απέχουν όμως και επτά βαθμούς από την Μπόχουμ και την απευθείας σωτηρία. Δεν έχουν διορθωθεί πολλά πράγματα βαθμολογικά με τον Σουλτς πάνω από δύο μήνες πλέον στη τεχνική ηγεσία, με τις εμφανίσεις όμως να είναι σαφώς καλύτερες και κυρίως πιο παραγωγικές. Βοηθάει αρκετά η επιστροφή άλλωστε κομβικών παικτών της στην μεσοεπιθετική γραμμή, αν και απόψε θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πολύτιμου στόπερ της Τίμο Χούμπερς.

Η Λειψία είναι το φαβορί στο παιχνίδι, άλλωστε το τρίποντο είναι απαραίτητο στη μάχη της ομάδας για τη κατάληψη της τέταρτης θέσης, η οποία οδηγεί στο επόμενο Champions League. Το θέμα είναι, ότι τελευταία δημιουργεί μεν απίστευτα πολλές ευκαιρίες στις αντίπαλες περιοχές, δεν πετυχαίνει όμως αρκετά γκολ. Πλην των δύο ματς εναντίον της Ρεάλ που όντως στοίχισαν την πρόκριση, στην Bundesliga δεν το έχει πληρώσει ακόμα, αλλά μου είναι αρκετό για να μην στηρίξω το διπλό της.

Βλέπω μεγάλη μάχη, θα αποφύγω το φαβορί και θα μείνω στα γκολ, αφού το ξαναγράφω, το κίνητρο είναι δεδομένο και στις δύο πλευρές. Θα προσθέσω μάλιστα και στη συνταγή τους βασικούς πρωταγωνιστές των δύο ομάδων της φετινής σεζόν. Για τον Βέλγο Οπέντα της Λειψίας δεν χρειάζονται συστάσεις, αφού τα 17 του γκολ στη φετινή σεζόν μιλούν από μόνα τους. Απόψε έχει κάτι περισσότερο να αποδείξει, καθώς και στον επαναληπτικό της Μαδρίτης, άλλα και στο τελευταίο ματς εναντίον της Ντάρμσταντ απώλεσε απίστευτα πολλές ευκαιρίες. Εκείνος όμως που κατάφορα υποτιμάται από τις αποδόσεις είναι ο Φαρίντε Αλιντού, δανεικός από τη Φρανκφούρτη, ο οποίος κάνει τρομερές εμφανίσεις τελευταία, σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές στο 2024. Ένα σουτ στην εστία του πληρώνει υπερβολικά πολύ στο αποψινό ματς.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending